A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
@hummingbird Din ce stiu au o plaja de exploatare si nu au locuri de dormit acolo. Nu cred s-au reinceput lucrarile pe acel sector.
-
@MihaiD Legat de mobilizare. Si ieri (duminica) am vazut zeci de platforme pe Rm Sarat (fosta organizare de santier) - Bacau, care aveau containere pentru locuit.
Tot ieri se lucra la nodul de la Sabaoani la mutarea utilitatilor.
Deci, totul e posibil, sa speram! -
@Emeric cred că se dezmembrează parțial organizarea de pe A0 că nu mai au mare lucru
-
@Emeric Meserie! Îi dă tare UMB.Cred și sper că va fi spectaculos avansul în perioada următoare......
-
Sa vedem la 15 Mai, daca in 3 săptămâni cu vacanta de Paste am văzut un progres acceptabil, acum că au doua săptămâni continui speram sa din uimiți, mai ales la cele două mari pasaje.
-
Se lucrează de zor la nodul Bacău sud. Sunt deja sus parte din grinzile metalice 🙂
-
La Bacău nord se ridică grinzi de beton iar la Filipești peisajul este de nerecunoscut 🥳
-
Și o foreză în sfârșit la Săbăoani. Cam atât de pe DN2...
-
Exproprieri suplimentare pe A7: peste 19 hectare de teren, necesare pentru relocarea utilităților între Bacău și Pașcani
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare