Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

A7 Ploiești - Bacău - Suceava

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI
    3.7k Mesaje 122 Posters 1.3m Vizualizări 14 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • SkyScraper RoS Conectat
      SkyScraper Ro @Razvan21
      ultima editare de

@Razvan21 Da, va urma și un video comparativ zilele astea (09.04-01.05).

A 1 Reply Last reply Răspunde Citează 11
      • A Deconectat
        Azzl @trismegistul
        ultima editare de

@trismegistul nu cred ca este ok sa te iei chiar asa de om. Totusi primim niste informatii si avem ce discuta datorita celor cu drone de calitate (nu filmarile CNAIR cu Nokia 105 model 2019). Nu stiu ce primeste si daca primeste. Dar eate acolo. Vede. Vorbeste cu oameni. Este cu mult mai mult decat fac eu. Respect asta. Si respect si pe el. Are supararile lui pe cei ce ii copie grafica si ideeile. Nu ca filmeaza. Din ce mai stiu i-a cazut greu cand niste utilizatori au spus ca filmeaza din unghiuri alese pentru a creea iluzia ca sunt mai multe utilaje. O imbecilitate. Dar sa fii atat de acid nu cred ca merita. Nimeni.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 10
        • A Deconectat
          Azzl @SkyScraper Ro
          ultima editare de

@SkyScraper-Ro Multumim. Spor

1 Reply Last reply Răspunde Citează 7
          • A Deconectat
            Azrael
            ultima editare de Azrael

cred ca in curand HC va deveni persoana non grata undeva. sper ca amicii prietenului lui sa treaca la numarat razesii din filmulet (nu e d-ala trucat de raducu) sa vada daca ies la numar 5000 :) . oricum, "Imparatul" deveni om bun, e frecventabil acum,urmeaza sa livreze cui trebuie. noi spunem ca livra oricum...tarii.

HC pe FB:
            https://www.facebook.com/reel/4429829413964899

Furnicar pe Autostrada Moldovei A7! 🛣️
            Cinci mii de muncitori și peste 1000 de utilaje lucrează zi și noapte pe tronsoanele Focșani – Bacău – Pașcani. Șantierele avansează văzând cu ochii. 👷‍♂️🚧
            În fiecare zi se aștern peste 10.000 de tone de asfalt, sute de metri cubi de beton și zeci de mii de tone de umplutură pentru terasamente. Ritmul este unul susținut, iar mobilizarea din teren este impresionantă.
            În august avem prima țintă majoră: îndeplinirea jaloanelor din PNRR și obținerea integrală a finanțării europene nerambursabile. Pentru asta, șantierele trebuie să „duduie” – și la propriu, și la figurat – în următoarele luni. Avem promisiunea fermă a constructorului că obiectivul va fi atins. 🎯
            A doua țintă majoră pentru acest an: deschiderea circulației pe întreaga autostradă până la Pașcani. Vorbim despre aproximativ 320km realizați în doar 4 ani – un record pentru România și dovada că, atunci când există voință și finanțare, lucrurile pot merge înainte.
            Este un vis în care am crezut încă din 2021, când am obținut finanțarea prin PNRR. Astăzi, acel vis devine realitate.
            O realitate care înseamnă aproximativ 3 ore de la București la Pașcani, zeci de vieți salvate anual pe E85 și zeci de mii de români care ajung mai repede, mai sigur și mai confortabil acasă, în fiecare zi. 🚗💨

V 1 Reply Last reply Răspunde Citează 5
            • A Deconectat
              Adrianb1
              ultima editare de

Mircesti-Pascani anul asta? Cred ca am mancat ceva ce nu mi-a priit si am halucinatii ca am citit asa ceva.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
              • V Deconectat
                vladb @Azrael
                ultima editare de vladb

@Azrael

Poate că persoana non grata nu va deveni dar în particular sigur i se va spune. Totuși, ca un membru vechi (încă de la început - când marea majoritate a membrilor au trecut de la Skyscrapercity la peundemerg) va pot spune că sunt două nuanțe in ceea ce îi privește pe membrii forumului, înregimentați politic - inclusiv HC:

1. Bila neagra - nu sunt consecvenți în declarațiile făcute vis-a-vis de un constructor sau altul și cam trebuie să își înghita cuvintele în momentul când migreaza din zona civică in zona politicului sau invers. Totuși, asta denota flexibilitate ceea ce îi lipsește monarhului (de exemplu)
                2. Bila alba - HC este un exemplu de învățare pe parcurs. Daca vă uitați la primele lui postări, o să vă umfle râsul. Atehnice, repetări ale unor întrebări precedente, etc.

Adevărul e, sincer, povestea vieții noastre în România: când vom descoperi bila gri - critici constructive in orice situație + pregătire minimal tehnica dar managerial impecabila - atunci o persoana e perfect calificată să ocupe orice post de la director la secretar de stat/ministru. Miruță e cel mai aproape în acest moment dar are și el niște ieșiri câteodată care "înnegresc" bila gri...

C 1 Reply Last reply Răspunde Citează 4
                • C Deconectat
                  cipdm @vladb
                  ultima editare de

@vladb Într-adevăr Horațiu Cosma este bine intenționat și personal cred că a devenit mai deshis la minte. Se vede că funcția publică l-a responsabilizat, ceea ce este corect din punct de vedere atât politic, dar și profesional.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
                  • A Deconectat
                    Azzl
                    ultima editare de Azzl

Domnul Horatiu Cosma trebuie sa jongleze si el politic asa cum se cere. Si cu cei ce sunt total opusi viziunii sale si cu cei ce rezoneaza. Asa este politica si managementul in general. Cu referire la colegii lui de pe PUM nu poate domnul Cosma sa mearga pe aceeasi linie cu ei intrucat asa cum ati bine intuit el are o functie momentan. Si da. Il responsabilizeaza. Acum stie cum merge treaba.
                    Referitor la frustrarile contestatarilor UMB nu cred ca este neaparat la calitatea lucrarilor sau la volum . Livreaza x2 fata de toti ceilalti. Ci la faptul ca Domnul Umbrarescu nu este un produs al nu stiu ce scoli inalte de CFDP. Ci a inceput
                    în cadrul Întreprinderii Agricole de Stat din localitatea Podu Turcului, județul Bacău. AKA tractorist cum abject spun unii. Asta imi aduce aminte ca mie personal mi-a fost respinsa adeziunea la un partid intrucat nu am studii superiore :))). Domnul Cosma ar fi muncit zi si noapte spre binele dezvoltarii tarii. Sper ca ce v-a veni sa fie macar egal cu el.

• P Deconectat
                      pablo
                      ultima editare de pablo

Hai să nu lăudăm politicieni. Până la urmă vara trecută politicianul respectiv a spus anul trecut ca A7 se termina sigur la 31 August. Din alte partide s-a spus același lucru. Lipsa de dezbatere la nivel politic a dus indirect la situația actuală — ratarea unor fonduri.

• Duta CD Conectat
                        Duta C
                        ultima editare de Duta C

Am văzut si eu reel-ul.
                        Sper ca HC s-a maturizat si a terminat cu prostiile.
                        HC împreună cu Drulă, doamna Ioniță au făcut treaba bună la MT. Bine, de la Bode a început sa se miște treaba.
                        Monarhul ,cred ca e pe perfuzie. E terminat. Supuși, la fel. Probabil, dau cu tămâie pe www......ro
                        Umbrescu dacă vrea poate termina in 8 luni pana la Pascani. E greu tare dar poate.

• vancouverV Conectat
                          vancouver
                          ultima editare de

Lăsați-l pe monarh să-și vadă de ale lui. Băgându-l în seamă îi dați importanță.

Railway fan. But motorways have to be done first!

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Înregistrare Autentificare
                          • First post
                            Last post