A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
Da, pentru deschiderea traficului e mai nasol. Nu pot sa deschida decat dupa ce macar un sens este complet eclisat, cu devierea celuilalt sens pe jumatatea de autostrada gata. Asta inseamna minim 1 luna dupa ce primesc solutia de la proiectant si este avizata de CNAIR si de Tecnic (consultantul). Ori solutia inca nu e gata. Poate saptamana asta, dar cu sarbatorile posibil si sapt. viitoare.
-
A7 Ploiesti-Buzau lot 2 Coni-Trace, km20:
Poze noi din teren:
-
Nu sunt de specialitate, dar nici sudurile astea nu iau premiu la impresia artistică.
-
AUTOSTRADA A7 Focșani-Bacău | Lucrări zona Domnești-Targ Adjud 14.04.2025
Raducu P Drum
-
@daniel22_22 : daca si aici supervizorul va avea obiectii, cred ca ajungem cu termenul in toamna.
Pe de alta parte, “regret” ca am dat de acest forum, in sensul ca cele expuse de @vancouver m-au intristat maxim. Speram la o deschidere mai rapida insa nu intelegeam tacerea autoritatilor legata de acest lot, in mintea mea nu intelegeam de ce nu se fac presiuni pentru deschidere fara podul de la Fulga, caci dc-ul ala a mai stat inchis acum putini ani la reabilitare si nu se plangea lumea ca se face ocol mare.
Acum am inteles si probabil asta a si fost motivul (sudurile proaste in mai multe locuri) pentru nedeschidere…. Avem deja 6 luni intarziere, daca luam in calcul extensia (nu am citit sa se mai fi acordat inca una) si probleme par sa tot apara… -
AUTOSTRADA A7 #327 Focsani-Bacau loturi 1, 2 si 3 | Stadiu lucrari 14-15.04.2025
-
A7 Pl-Buzau lot 3:
-
-
AUTOSTRADA A7 #328 Bacau-Pascani loturi 1, 2 si 3 | Stadiu lucrari 15.04.2025
-
Primele două loturi ale autostrăzii Focșani - Bacău avansează foarte bine, având în vedere că suntem abia în aprilie.
Așa cum menționa și @vancouver , există șanse mari să fie finalizate în această toamnă. -
Două macarale de mare tonaj au fost puse la treabă la marginea orașului Buzău la intersecția dintre Șoseaua Spătarului și autostrada A7:
-
Bun reportajul ziarului local. Au unul si cu podul Buzau UMB: