A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
Ambuteiaj pe A7, nu gluma!
E clar ca-i plac boss-ului de la UMB aceste scene fabuloase, de aratat muschii. Si mie imi place. Eficenta e clar ca e limitata, dar din cauza frigului probabil nu are unde sa trimita oamenii si camioanele. Lucreaza grupat intr-un punct. Sunt convins ca in urmatoarele saptamani o sa se raspandeasca prin tara.
-
Turbion A7, multumim MVA ("Moldova Vrea Autostrada):
-
-
AUTOSTRADA A7 Buzau - Focsani | Drum legatura DN2-DN2D | Montare predale pod CF 23.02.2025
Raducu P Drum
-
@PaulS Ai postat super rapid! Tocmai mă uitam la videoclipul lui Răducu și mi-am zis: „E de 30 de minute, hai să-l pun și pe forum.” Dar deja era acolo!
Super că s-au apucat de ce a mai rămas din Buzău - Focșani! Sper ca de săptămâna viitoare să-i vedem și la podul de la Buzău.
-
Dupa parerea mea la Buzau se pot apuca joi de betonat. In noaptea de joi spre vineri nu mai coboara sub zero si in nici o noapte ulterior, iar ziua e serios peste zero. Temperatura minima de turnat betoane este -5°C, uscarea=intarirea betonului fiind exoterma (produce caldura).
-
Autostrada A7 - Bacău - Pașcani, Lot 2, Lucrări Nod Roman Vest, UMB [24.02.2025 / Ep. 12 - 21.60%]
Ștef
-
AUTOSTRADA A7 | Bacau-Pascani lot 2 | Lucrari la apus de soare 24.02.2025
Raducu P Drum
-
O să fie un an interesant pentru A7. Dacă anul trecut s-au dat în circulație aproximativ 100 de kilometri, probabil că anul acesta vor fi cel puțin la fel de mulți.
Aproape sigur vor fi 40 de kilometri pe segmentul Ploiești - Focșani, iar UMB va finaliza cu siguranță 60 de kilometri sau chiar mai mult.
Pentru România, ca o singură autostradă să avanseze cu 100 de kilometri pe an este un record impresionant. -
Autostrada A7 - Ploiești - Buzău, Lot 3, Lucrări, NUROL + MAKYOL [26.02.2025]
84/372 ( 7/31 deschideri ) de grinzi ridicate peste podul CF + DN 2B
Ștef
-
Incredibil de bine se misca Nurol. Pot termina mai devreme de octombrie. Poate ca stiu si ei ca se ingroasa treaba cu banii si trag cat inca sunt la pomul laudat.
-
@vancouver Da, pare ca au accelerat putin in ultimele luni. Dar, daca bine retin, pe A3, la urmatoare parte au avut un avans destul de slab.
-
Sunt mai multe aspecte:
- aici sunt Nurol si Makyol impreuna, pe A3 era doar Nurol.
- atat Nurol cat si Makyol au proiecte in continuare, si anume mult mai mari; ca atare pot angaja oameni la greu, pot cumpara utilaje, macarale, sau le pot inchiria cu pret mai bun pe termen lung etc. Pentru toate au continuitate. Cand lucra Nurol pe A3 nu avea nimic sigur in mâna pentru viitor, orice utilaj in plus risca sa nu fie amortizat niciodata si au fost precauti
- in zona asta gasesc ceva mai usor forta de munca locala, decat in Transilvania
-
AUTOSTRADA A7 Bacau-Pascani lot 1 Bacău-Trifești | Stadiu lucrari 26.02.2025
Raducu P Drum
-
O pasarica raporteaza ca avem vesti bune cu sudurile de pe lot Coni-Trace. Adica sudurile tot proaste sunt, doar vestile sunt bune. Stay tuned pentru detalii.
-
Iar la nod Baba Ana incep sa ridice sapt. viitoare, ca s-a dres vremea. Se cauta solutii pentru a nu inchide autostrada pe durata realizarii sectiunii centrale, adica ceva bretele provizorii pe vechile devieri de santier sau ceva de genul. Altfel ar fi peste o luna de inchidere lot 1 Pizza.