Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

A7 Ploiești - Bacău - Suceava

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI
    2.9k Mesaje 105 Posters 963.4k Vizualizări 11 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • A Deconectat
      Azrael @daniel22_22
      ultima editare de Azrael

^^
      cred ca sunt mai multe tipuri de rosturi pe diverse structuri.spre ex. cel de aici din poza pe podul de la Tisita (filmarea lui SSC) necesita spargerea betonului si prinderea de armatura dupa care iar betonare. probabil dimensiunea e proportionala cu distanta dilatata. cu cat sunt mai mari cu atat cred ca trebuie sa fie ancorate mai bine.

Screenshot 2025-12-02 at 21-45-57 (49) Autostrada A7 Focșani-Bacău Lot 1 Segment Garoafa-Tișița Stadiu lucrări la 01.12.2025 UMB - YouTube.png

La podul cel mare de la Garoafa sunt alte tipuri. Acolo doar se indeparteaza asfaltul dupa care sunt prinse cu suruburi. Acolo pare ca nu se mai toarna beton, deci se scurteaza din timpul de montaj.

Screenshot 2025-12-02 at 21-55-36 (49) Autostrada A7 Focșani-Bacău Lot 1 Segment Garoafa-Tișița Stadiu lucrări la 01.12.2025 UMB - YouTube.png

Screenshot 2025-12-02 at 21-56-17 (49) Autostrada A7 Focșani-Bacău Lot 1 Segment Garoafa-Tișița Stadiu lucrări la 01.12.2025 UMB - YouTube.png

1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
      • vancouverV Conectat
        vancouver
        ultima editare de

Adjud: Pentru urmatoarele 2 saptamani (adica asta si urmatoarea) se anunta ploi doar duminica pe 07.12, in rest innorat si sanse minime sa mai picure din cand in cand. Temperaturi ziua 5-11°C, cele mai reci nopti la 2°C.

Railway fan. But motorways have to be done first!

1 Reply Last reply Răspunde Citează 7
        • M Deconectat
          mike_us
          ultima editare de

Adică ar mai fi timp pentru hidroizolații și asfalt pe unde mai trebuie.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 4
          • SkyScraper RoS Deconectat
            SkyScraper Ro
            ultima editare de

Apropo, știe cineva dacă UMB lucrează și noaptea până la Adjud, sau până la ce oră lucrează?

S 1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
            • S Conectat
              snake69fast @SkyScraper Ro
              ultima editare de

@SkyScraper-Ro punctual lucrează și noaptea. Cel puțin de câte ori am folosit noaptea DN2 i-am văzut la lucru.

S SkyScraper RoS 2 Replies Last reply Răspunde Citează 5
              • S Deconectat
                saphza @snake69fast
                ultima editare de

@snake69fast asa este, pot confirma si eu. Tin minte ca si pe Buzau-Focsani anul trecut se vedeau lumini pana pe la 3-4 dimineata.

SkyScraper RoS 1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
                  SkyScraper Ro @snake69fast
                  ultima editare de

@snake69fast Adică lucrează chiar și după 12:00 noaptea și anul ăsta?

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                    SkyScraper Ro @saphza
                    ultima editare de

@saphza Aa, mulțumesc mult de răspuns! Eu întreb mai mult pentru anul ăsta, pentru zilele care urmează. Dacă lucrează și noaptea, au toate șansele să termine anul ăsta

S 1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
                    • S Deconectat
                      saphza @SkyScraper Ro
                      ultima editare de

@SkyScraper-Ro eu personal i-am vazut cel putin pana pe la 12 (cand mai circulam si eu acum vreo 2 saptamani). Cred ca merita, mai ales daca nu ploua si sunt temperaturi pozitive

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                      • ncbN Conectat
                        ncb
                        ultima editare de mihai

AUTOSTRADA A7 Focșani- Bacău Lot 1 Nod rutier Tisita | LIVE 03.12.2025

Raducu P Drum

AUTOSTRADA A7 Focșani - Bacău Lot 1 Nod rutier Tisita | LIVE 03.12.2025
                        1 Reply Last reply Răspunde Citează 6
                        • daniel22_22D Conectat
                          daniel22_22
                          ultima editare de

WOW !!! 2 deschideri armate complet in 2 zile !!!

1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
                          • vancouverV Conectat
                            vancouver
                            ultima editare de

Probabil ca azi il si betoneaza. Pacat ca, desi nu ploua propriu-zis, totul este ud, adica ploua marunt din cand in cand si asta impiedica sa lucreze la izolatii. Pentru asfaltari e ok si asa.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
                            • vancouverV Conectat
                              vancouver
                              ultima editare de vancouver

În acest sens, am transmis astăzi către ANAP documentația pentru concesionarea unor spații de servicii pe 4 noi drumuri de mare viteză.
                              Aceste noi spații, dotate cu pompe pentru alimentarea cu carburanți, stații de încărcare electrică, zone de snack-food, toalete și dușuri.
                              Trei dintre aceste noi spații de servicii vor fi deschise pe A7 (autostrada Moldovei), pe care vom circula anul viitor până la Pașcani, în zona localităților

• Baba Ana (km 28+400),
                              • Valea Râmnicului (km 91+000)
                              • Milcovul (km 131+000).

Cristian Pistol pe facebook: https://www.facebook.com/CristianOvCPistol/posts/pfbid02QqjFFx2SLWG7Kanj9gHWDfKAh26HADgX5o1VZVSRfMT9KKMr98n4U7oot7kuU3VPl

1 Reply Last reply Răspunde Citează 7
                              • First post
                                Last post