A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
@MARIVS am video dar nu e foarte clar, pot sa mai pun un ss
-
-
Pare să fie o mașină izolată, nu este traficul rutat pe pod, sferturi de con nu( este pompa care toarnă beton), parapeții nu , asfalt se așterne, am vrea noi sa fie așa dar nu-l i pregătit pentru trafic podul ăla.
-
Inspecție preliminară pe Lotul 3 al Autostrăzii A7: Pietroasele – Municipiul Buzău
Reprezentanții CNAIR și DRDP Buzău au efectuat o inspecție tehnică preliminară pe Lotul 3 al Autostrăzii A7, sectorul Pietroasele – Municipiul Buzău, în vederea receptiei finale și deschiderii traficului rutier.
Verificările au vizat starea carosabilului, marcajele rutiere, elementele de siguranță și infrastructura conexă, cu scopul de a confirma conformitatea lucrărilor cu standardele tehnice și contractuale.
Lotul 3 reprezintă o verigă esențială în dezvoltarea coridorului rutier Moldova – Muntenia, iar deschiderea acestui tronson va fluidiza traficul și va reduce timpii de deplasare. -
Pare ca se circula alternativ, pe un singur fir, cel putin pana se 'usuca' asfaltul proaspat de pe celalalt sens. Iar pe ocolire nu se mai poate.
-
Astept un posesor de BMW sa se arunce de pe pod, daca tot nu e parapet.
-
Ceva informatii suplimentare de pe lot 3 Ploiesti-Buzau, Nurol:
- breteaua 6, cea care nu s-a deschis inca si pe care trebuia sa iasa traficul de pe lot 2 spre rond Spataru, cel mai probabil NU SE DESCHIDE anul asta. Pentru ca terenul de sub ea nici acum nu este expropiat oficial. Nu stiu ce decurge de aici, daca ramane la Stalpu deschis si pana cand, daca la inaugurarea lotului va fi doar breteaua asta inchisa si se va putea iesi spre Spataru folosind trefla, adica de 3 ori 270°... (cum ar fi intorcand spre Bucuresti si apoi iesind spre Spataru)
- podul DN2 peste A7 se va deschide probabil pe 21.11
- tot lotul probabil pe 28-29, dar au avut vreme ploioasa cateva zile si nu au avansat cum sperau.
-
@vancouver dar nu s-ar putea folosi pentru iesire breteaua pe care se desfasoara acum traficul deviat dinspre Hanul lui Tinta spre Spataru?

-
Pai aia e breteaua 6. Acum folosita provizoriu, dar nu poate fi facuta legal receptia acolo. Presupun.
-
@vancouver am inteles!
-
@vancouver ai vreo idee de iesirea de la bobocu? stiu ca prin 2022 din ce am vazut din reportaje se spunea ca o sa faca o iesire care sa faciliteze accesul la unitate, s-a renuntat intre timp la aceasta idee? era acelasi lucru si cu iesirea pe A2 spre fetesti pentru unitatea de acolo
-
nu am nici o idee / informatie
-
O veste buna pentru A7:
România a obținut aprobarea Planului Național de Redresare și Reziliență revizuit