A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
@mike_us Cu privire la evoluția lucrărilor pe cele două spații de servicii de pe lotul 3, de lângă pasajul DJ203D peste A7, ne putem face o idee din filmarea făcută de RăducuPDrum pe YT, din 03.11, postată și pe aici. Din nefericire, în cazul celorlalte spații de pe fostele loturi ale tronsonului A7 Buzău-Focșani, aflate încă în lucru, nu prea ne putem face o idee clară asupra evoluției lucrărilor la acestea, nefiind prea multe de văzut din viteza mașinii, doar ceva utilaje și echipe de muncitori la lucru. Într-adevăr, întreg tronsonul Buzău-Focșani fiind deja dat în circulație de aproape un an, nu mai reprezintă niciun interes pentru cei care ne ofereau altădată filmări interesante privind evoluția lucrărilor pe acesta.
-
Am combinat tabelul meu cu datele de la @SkyScraper-Ro
Am inclus și structurile cu 2 benzi (supratraversări), și pe cele cu 4 benzi.
Progresul este din filmarea lui Răducu din 3 noiembrie.
Structurile cu 2 benzi sunt pe fond verde — dacă aveți o idee mai bună de culori, pot schimba rapid.
O să punem și pentru lotul 2 când apare filmarea lui Răducu sau Stef, dacă vi se pare util.Dacă e interesat cineva, pot recalcula și procentele de asfaltat, betonat etc.
Orice like trebuie dat lui @SkyScraper-Ro — el a muncit mult mai mult ca mine.
-
@Niros Eu mă refeream la cele de pe Buzău–Focșani: dacă mergi cu pasageri, e bună și o poză făcută de pasagerul tău.
Eu aș fi interesat chiar și de o poză de calitate mai slabă — tot poți vedea în mare stadiul lucrărilor.
Cum poți tu.
Eu încă sper ca în vara lui 2026, poate spre toamnă, să înceapă să se deschidă și parcările, benzinăriile , spații de servicii pe A7.
Să nu repetăm istoria A1. -
@mike_us De regulă mă deplasez singur, dar cu prima ocazie când voi fi însoțit, am să rog însoțitorul să facă câteva fotografii. Deși de când se tot lucrează la spațiile acestea, ar trebui să fie într-un stadiu destul de avansat... Vedem ce putem face!
-
@vancouver pare o propunere mai mult decât pertinentă. Am trecut acum cateva zile pe acolo, dus-intors, si cred ca se va aglomera f rau SG de la Spătaru. Mai bine ar rezista tentației de mai bifa cativa km, dar fara efecte palpabile asupra traficului per total in zona.
-
@mike_us Cel tarziu luni seara vin spre Bucuresti cu pasager, o sa incerc sa fac niste poze din mers. In cel mai rau caz pot sa descriu.
-
@mike_us @SkyScraper-Ro multumim pentru tabel
In legatura cu podul peste DN2L, chiar sper sa se grabeasca cu relocarea LEA. Indata ce acolo e gata, nu prea am emotii. Am vazut anul trecut cum Retter a reusit sa faca ceva similar in decembrie (cred ca era podul peste Cricovul sarat de pe Dumbrava-Mizil) -
Lucrările înaintează conform proiectului pe Autostrada Moldovei (A7)! 
În prezent, pe Autostrada A7 – Lotul 1 Focșani-Bacău, tronson Focșani - Domnești Târg (35.6 km), la km 4+750, se lucrează la pasajul peste Canalul Siret–Bărăgan și Magistrala CF500, o lucrare complexă cu 28x2 deschideri și o lungime de 1177,90 metri.
Pe Lotul 1 Focșani – Domnești Târg progresul este vizibil cu fiecare zi.
️
Antreprenor: Asocierea SA&PE Construct SRL – Spedition UMB SRL – Tehnostrade SRL
Durata contractului: 30 luni (execuție)
Valoare contract: 2,354 miliarde lei (fără TVA)
Finanțare: Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR)
Ordin de începere: 29.03.2023
Stadiu actual:
85% finalizat
Termen estimat deschidere: 2025 -
Pe Facebook se tot discuta neoficial de deschiderea lotului 3 Ploiesti Buzau (Nurol) pe 27 noiembrie, iar in jurul datei de 15 noiembrie s-ar deschide podul E85 peste autostrada de la Spataru.
-
Sunt date plauzibile.
-
Lucrari la pasaj DN2-Garoafa