A8 Tg. Mureș - Tg. Neamț - Iași - Ungheni Prut
-
-
-
Lucrările la Autostrada Târgu Mureș – Târgu Neamț, Secțiunea III Leghin – Târgu Neamț, parte din Autostrada Unirii A8, au rămas fără finanțare, după ce bugetul alocat pentru 2025 a fost integral epuizat, arată un document intern al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) obținut de Economedia.
-
@vancouver Barbier zicea ca bugetul CNAIR pe 2025 inca nu este aprobat, prin urmare s-a epuizat acel 8% din ce s-a executat anul trecut. O mare mizerie tăcerea asta fără sfârșit a incompetentului care astăzi este ministru, probabil e mai slab decât Cuc.
-
Nici cu Bărbier nu mi-e rușine. A fost și el prin CNAIR și nu a făcut mai nimic și nu tot ce spune acum e corect.
-
M-am uitat pe pum unde HaiHai face o statistică și urmărește plățile de pe site-ul CNAIR. tocmai ce a scris ca anul ăsta s-au făcut plăți efective de 10,3 miliarde RON față de anul trecut 6,9. La 31.08 în fiecare an. Ciudat, dacă există limita enunțată de Barbier.
-
@vancouver Tocmai asta zic, s-au mai sesizat și alții. De fapt, cred ca e posibil ca acele calcule ale lui HaiHui fie să fie greșite, fie manipulatoare. Bugetul nu este aprobat, asta știm sigur.
-
Da, dar bugetul de stat este aprobat si prevede ca. 14 milarde pentru santierele gestionate de CNAIR.
-
Autostrada A8 Tg Mureș - Miercurea Nirajului Nod Acățari 20.09.2025
AutoInfraHUB
-
^ Cred că a repostat după ce o fi reparat ceva !
E al doilea video pe acest canal. Să-i fie cu noroc ! Și succes! -
@trismegistul confirm un duster UMB în zona Grinties în week end văzut, iar astăzi un sprinter în Targu-Neamt..poate măcar de proiectare s-au apucat in zona. Aveți ceva informații despre nemuritorul pod în lucru de la Petru Vodă?