Drumuri Nationale
-
SENS GIRATORIU SUSPENDAT PREDEAL SUD:
Asta intra la capitolul ASA DA. Cautarea de solutii individuale in puncte critice cu bani putini. Asta trebuie sa se intample in multe puncte pe DN-uri. Chiar aici mergea si un pic altfel, mai simplu., Dar na, asa au proiectat, bun si asa, important este sa scapam de punctul de congestie.
-
REABILITARE DN 29A KM 4+207 – KM 23+010, JUD. SUCEAVA

-
Lucrari in zona Dedulesti pe DN7 Pitesti - Rm. Valcea:
-
DN73 :
-
Covor asfaltic nou pe aproape 40 de km, între Timișoara și Arad, pe DN 69, realizat în vara acestui an de antreprenorul PORR Construct.
-
-
-
V vancouver moved this topic from AUTOSTRĂZI ȘI DRUMURI
-
Salutare tuturor, urmează să fac un drum vineri de la București până la Petroșani și voiam să vă întreb dacă varianta de A1 până la Curtea de Argeș, urmată de DN73C până la Rm. Vâlcea este ok? Mă interesează dacă DN73C este circulabil sau îmi rup mașina în 2. Merci
-
@vladel prin august era cam praf parte din drum....mai bine ieși pe la bascov- Rm Vâlcea - horezu- petrosani
-
@vladel a spus în Drumuri Nationale:
Salutare tuturor, urmează să fac un drum vineri de la București până la Petroșani și voiam să vă întreb dacă varianta de A1 până la Curtea de Argeș, urmată de DN73C până la Rm. Vâlcea este ok? Mă interesează dacă DN73C este circulabil sau îmi rup mașina în 2. Merci
Dupa parerea mea este ok drumul. Au reasfaltat cu cateva zile inainte de deschiderea A1 pana la Cda anumite portiuni din DN73C. Asa ca este acceptabil. Da, inferior DN7, inclusiv mai curbat, dar acceptabil. Avantajul urias este ca te separi de camioane la Bascov, mergi pe o autostrada aproape goala pana la CdA si apoi pe acest DN73C iarasi fara camioane (sau doar poate vreunul local). Invers, daca mergi pe Dealu Negru vei fi in coloana infinita a camioanelor. Ca timp castigi cateva minute pe CdA.
-
@vancouver și @Duta-C mulțumesc pt. informații. O voi lua pe DN73C, fiind și cu mașină mai mare de teren. Zi frumoasă tuturor.