Drumuri Nationale
-
Prima data asa am zis si eu, cand am vazut proiectul acum vreo 2 ani. Dar intre timp incepe sa-mi placa. Ceva de genul: wow, de ce nu?
Iar ca si costuri sunt convins ca orice alta solutie tot pe acolo iesea, mai ales ca stim si de la A1 ca Apele Romane nu accepta pila in apa si deschiderea trebuia sa fie de cel putin 120m. Adica nimic clasic.
-
Se face un sens giratoriu la Caineni, provizoriu, pe durata lucrarilor la autostrada. Dureaza pana pe 15.12.2024 sa faca sensul.
-
Care DN nou credeti ca se deschide primul:
- centura Zalau (chinezii)
- drum de legatura intre pod Braila si Jijila + pod peste CF langa centura Braila
- centura Focsani nord UMB intre DN2 si DN2D
-
@vancouver : Centura Focșani Nord. Acolo depindeau doar de relocarea unor stâlpi Transelectrica.
-
La Jijila depinde doar de-un pix.
-
De la CNAIR
[The Romanian on behalf of CNAIR]
-
Vechi cam de vreo luna, dar relevant
-
cum stam la Comarnic, termina la primavara?
Am trecut acum vreo 3 luni pe acolo si peisajul e dezolant din cauza dezorganizarii la nivel de santier.
Albia raului Prahova arata dezastruos......
-
Albia raului Prahova nu a aratat niciodata bine si nimeni (adica nici un turist) nu s-a sinchisit vreodata de niste tufe crescute alandala si cu sticle si gunoaie printre crengi. Asa ca nu stiu de unde grija pentru ceva inexistent.
Centura Comarnic probabil pe final de 2025.
-
@vancouver corect. Si tocmai de aia nu strica sa inceapa lumea sa fie atenta ce mizerabila e Prahova intre Sinaia si Campina. E o vale urata, dar nu natural, ci din cauza bataii de joc la care a fost supusa de oameni de-a lungul timpului.
-
Imagini "vechi" de o luna deja...
dar importante.Se avanseaza binisor pe DN73, sectorul brasovean