Centuri rutiere, inclusiv DNCB
-
@vancouver La Timișoara mă gândisem inițial când am scris. Parcă ar fi mers profil 2+2.
-
Centura Timișoara Vest se poate semna cu Nurol:
-
@vancouver Nurol văd că tot câștigă loturi; să sperăm că se vor descurca bine și pe A7, și mai ales pe A8.
-
In Turcia e jale economic, salariile s-au dus de la peste 1000 € la sub 500 in constructii, multumita politicilor suveraniste ale marelui suveran de acolo. Nu ne vindem tara. Asta apropos de imitatori care-si doresc acelasi lucru. Au avut inflatie peste 70% si cursul a luat-o razna.
Asa ca Nurol si altii pot aduce forta de munca ieftina de acolo, care la noi se bucura daca incaseaza salarii duble sau triple. Sunt sanse bune sa faca treaba la noi.
-
@rockband Da, dar fiecare turc adus e extracomunitar si tre sa se incadreze in plafoanele anuale + documentatie la ANOFM.
-
Inel metropolitan Oradea, partea a doua:
-
Corela-mi-as:
Lucrari pe DNCB sector sud-vest (aprox. corespunzator sectorului Aktor de pe A0). Inceput timid de santier, fara restrictii in trafic:
"„După ce vom da în trafic lotul 3 al Autostrăzii Bucureștiului A0 Sud, se va putea intra cu restricții de trafic pentru a fi realizat și acest sector din Centura București”, explică Scrioșteanu."
-
Centura mica Galati, deschisa circulatia pe podul hobanat:
-
Azi se semneaza cu Nurol Centura de Vest Timisoara.
-
Cristian Marius Man
Centura Zalăului, 23 ianuarie 2025