Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

A3 București-Brașov-Borș și autostrăzi și drumuri express Transilvania: A10, DEx4, DEx16

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI ȘI DRUMURI
    270 Mesaje 16 Posters 62.6k Vizualizări 2 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • S Deconectat
      sts @PaulS
      ultima editare de

@PaulS Pai sa vedem ce a facut Aktor in Macedonia. Ca sunt pro sau contra UMB , Erbasu asta e treaba mea... si cred ca nu ai nici un drept sa ma judeci.
      Macar din respect.
      Sau si aici pe acest forum,...; devine un PUM

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
      • S Deconectat
        sts @vancouver
        ultima editare de

@vancouver Sau cu ban....

M 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
        • M Conectat
          mihai @sts
          ultima editare de mihai

@sts a spus în A3 București-Brașov-Borș și autostrăzi și drumuri express Transilvania: A10, DEx4, DEx16:

@vancouver Sau cu ban....

@sts pot sa-ti garantez ca noi nu banam oameni pentru ca nu sunt de acord cu noi. Asa cum am mai spus, de multe ori nici noi nu suntem de acord unii cu altii in interiorul Construim Romania, ceea ce este foarte bine.

Dezacordul este un lucru foarte sanatos. Ne destupa mintea atunci cand ne uitam la lucruri si din cealalta perspectiva.

S 2 Replies Last reply Răspunde Citează 2
          • S Deconectat
            sts @mihai
            ultima editare de

@mihai Mihai- nui bai cu ban. Dar avem dreptul de a gandi si a vedea ce a facut Aktor la Macedoneni , iar la noi la campie langa Bucuresti ,...., baii nu sunt in stare sa termine. Astai buba , nu ca eu sunt pro UMB sau Erbasu .Da . Ma mandresc cu ei , ca si noi putem face... , noi- romani.
            Multumesc

P 1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
            • P Conectat
              PaulS @sts
              ultima editare de

@sts Crezi ca ai adus ceva valoros in ultimele randuri cu informatiile pe care le-ai scris ?

S 1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
              • S Deconectat
                sts @mihai
                ultima editare de

@mihai Multumesc

• S Deconectat
                  sts @PaulS
                  ultima editare de

@PaulS Scuze ca esti suparat pe mine, dar eu ma refeream la Aktor ca la noi o freaca , iar oameni sunt nervosi. De ce in Macedonia , Aktor alucrat in viteza si la noi o trage de par ?

P 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                  • P Conectat
                    PaulS @sts
                    ultima editare de

@sts Eu nu sunt suparat. Eram doar curios daca ce ai scris in ultimele 24 de ore pe acest topic a fost sau nu folositor.
                    Eu, ca si majoritatea de pe acest forum doresc sa se informeze si sa vada progresele de pe santierele din Romania si cred ca acest lucru ne uneste pe toti sa participam activ pe acest forum sau pe PUM cu informatii cat mai utile/folositoare.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
                    • P Conectat
                      PaulS
                      ultima editare de

DEx 4 Legătura A3 - DN1 (Tureni) 10.06.2025 Filmare completă
                      AlexCDrone

DEx 4 Legătura A3 - DN1 (Tureni) 10.06.2025 Filmare completă
                      1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
                      • P Conectat
                        PaulS
                        ultima editare de

Autostrada Transilvania A3| Suplacu de Barcău - Chiribiș, a inceput asfaltarea dar la structuri inca se misca destul de greu, @vancouver ai idee de ce sunti asa lenti la structuri ?!
                        marin marian

Autostrada Transilvania A3| Suplacu de Barcău - Chiribiș, a inceput asfaltarea
                        vancouverV 1 Reply Last reply Răspunde Citează 4
                        • vancouverV Deconectat
                          vancouver @PaulS
                          ultima editare de

@PaulS Nu mi se pare ca se misca greu la structuri. Se misca normal sa zic asa. In schimb probabil au tras tare la terasamente, unde probabil au utilaje proprii, le-au pus in valoare si asfaltul e bine platit. Astfel ajung sa incaseze repede multi bani - utili pentru orice firma.

La structuri treaba e mai complicata, pentru ca au de facut manual unele operatii la inceput. Fiecare structura e incremenita in timp intr-o anumita stare si trebuie curatata, vazut exact cum sta, are fisuri, se poate continua, ce cofraj trebuie.

Railway fan. But motorways have to be done first!

1 Reply Last reply Răspunde Citează 4
                          • P Conectat
                            PaulS
                            ultima editare de

Puncte în lucru pe Autostrada A3 între Suplac și Chiribiș, 12 iunie 2025
                            Cristian Marius Man

Puncte în lucru pe Autostrada A3 între Suplac și Chiribiș, 12 iunie 2025
                            • First post
                              Last post