A1, A0, A2 - coridor principal vest-est Nadlac-Sibiu-Pitesti-Bucuresti-Constanta
-
**Proiecte la Înălțime **
Autostrada A1 - Sibiu-Pitesti - Lot 2 - Boita - Cornetu - 11.01.2025 - Viaduct Boita
-
-
In sfarsit se misca ceva si la rampa a doua de la Ogrezeni (rampa pasajului peste A0):
-
Se misca, dar foarte incet
-
Da, macar sa termine culeea si sa se apuce de umplut in spatele ei. Apoi sper intr-un orizont de 4-5 luni sa fie gata supratraversarea si sa mute traficul pe acolo. Si s-a mai scapat de un punct critic.
Autoritatile trebuie neaparat sa puna presiune maxima pe Aktor. Nu mai este tolerabil sa intarzie. TREBUIE sa termina in vara asta. Creeaza o enorma frustrare lipsa acestui mic sector. Vara traficul turistic Oltenia + Muntenia de Vest spre litoral o sa piarda aprox. 1 ora daca nu va fi gata. Si este extrem de enervant si dovada pentru multi ca suntem o tara incapabila in forma actuala.
Nu este suficienta implicarea lui Scriosteanu, care constata ca se mai misca ici colo ceva. Trebuie intervenit si facut presiune de la nivel de prim-ministru si toate tunurile pe Aktor.
Mi-e scârba de aceasta firma.
-
@vancouver ultimul termen asumat in toamna era martie-aprilie, ceea ce la vremea respectiva parea perfect rezonabil. Am fost foarte surprins sa citesc la Scriosteanu ca lotul aceste va fi gata in mai-iunie, ceea ce inseamna o noua amanare de 2 luni. Care acum nu mai are nicio justificare!
Efectiv zici ca n-au oameni.
-
Raducu P Drum
TUNEL Curtea de Arges Ep. 19 - Montare plasa armare si aplicare torcret | NATM Porr |
-
Din informatiile pe care le am, UMB a revenit de azi la treaba la A0 Cernica. Si pe A7. Nu stiu pe DX12 si A3.
-
Raducu P Drum
AUTOSTRADA A1 Sibiu-Pitesti Secțiunea 5 Pitești-Curtea de Arges | 11.01.2025
-
Raducu P Drum
AUTOSTRADA A1 Curtea de Argeș - Tigveni | Sibiu-Pitesti Sectiunea 4 | Stadiu lucrari 11.01.25 | Porr