A0 centura București la nivel de autostradă
-
@mihai
La DN7 pe unde !? -
@oneLess nu sunt sigur ca inteleg intrebarea.
Intre nodurile A0/DN1A si A0/DN7 e un sector de A0 de circa 2km, peste Rcordul Mogosoaia, magistrala M1000 si Raul Colentina. Tronsolnul mai are niste puncte intarziate (relocare de utilitati etc), dar avanseaza promitor.
Vrei sa spui ca nu crezi ca nodul A0/DN7 va fi gata anul acesta?
-
@mihai
Da. În sensul că Horațiu Cosma a zis că cele 2 girații la DN7 nu sunt prinse în contractul Pizza și nici nu nu sunt licitate. Și se vede asta ! -
@oneLess am inteles. Nu stiam asta. Atunci bun asa.
-
-
-
-
La pasajul 2+2 de la DN3 s-ar fi pretat niște New Jersey turnate, cum au făcut Dimex pe DEx4 !
Pare că armează suplimentar la trotuare ! -
-
-
salut,
îmi poți spune dacă la nodul rutier DN1A cu Centura Buftea pentru a ajunge în A0, va fi un sens giratoriu?
-
@mrs7 da, va fi un guratoriu comun DN1A - Centura Buftea - Racord A0, dar nu construit de Pizzarotti - Retter.
Sensul giratoriu de racord al A0 in DN1A e parte din Centura Buftea si implica niste exproprieri si demolari suplimentare. Din fericire Centura Buftea e deja in executie si, din cate stiu, exista un acord cu constructorul ei sa prioritizeze racordarea A0 in DN1A.

-
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare