A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
Prevăd un an interesant pentru A7.
-
am mutat discutia generala cu km de autostrada si presiunea politica de la final de an pe subiectul "Autostrazi"
-
AUTOSTRADA A7 Bacau-Pascani | Câtă frunză câtă iarbă...| Lucrari zona Roman-Trifesti 21.02.2025
Raducu P Drum
-
Ambuteiaj pe A7, nu gluma!
E clar ca-i plac boss-ului de la UMB aceste scene fabuloase, de aratat muschii. Si mie imi place. Eficenta e clar ca e limitata, dar din cauza frigului probabil nu are unde sa trimita oamenii si camioanele. Lucreaza grupat intr-un punct. Sunt convins ca in urmatoarele saptamani o sa se raspandeasca prin tara.
-
Turbion A7, multumim MVA ("Moldova Vrea Autostrada):
-
-
AUTOSTRADA A7 Buzau - Focsani | Drum legatura DN2-DN2D | Montare predale pod CF 23.02.2025
Raducu P Drum
-
@PaulS Ai postat super rapid! Tocmai mă uitam la videoclipul lui Răducu și mi-am zis: „E de 30 de minute, hai să-l pun și pe forum.” Dar deja era acolo!
Super că s-au apucat de ce a mai rămas din Buzău - Focșani! Sper ca de săptămâna viitoare să-i vedem și la podul de la Buzău.
-
Dupa parerea mea la Buzau se pot apuca joi de betonat. In noaptea de joi spre vineri nu mai coboara sub zero si in nici o noapte ulterior, iar ziua e serios peste zero. Temperatura minima de turnat betoane este -5°C, uscarea=intarirea betonului fiind exoterma (produce caldura).
-
Autostrada A7 - Bacău - Pașcani, Lot 2, Lucrări Nod Roman Vest, UMB [24.02.2025 / Ep. 12 - 21.60%]
Ștef
-
AUTOSTRADA A7 | Bacau-Pascani lot 2 | Lucrari la apus de soare 24.02.2025
Raducu P Drum
-
O să fie un an interesant pentru A7. Dacă anul trecut s-au dat în circulație aproximativ 100 de kilometri, probabil că anul acesta vor fi cel puțin la fel de mulți.
Aproape sigur vor fi 40 de kilometri pe segmentul Ploiești - Focșani, iar UMB va finaliza cu siguranță 60 de kilometri sau chiar mai mult.
Pentru România, ca o singură autostradă să avanseze cu 100 de kilometri pe an este un record impresionant. -
Autostrada A7 - Ploiești - Buzău, Lot 3, Lucrări, NUROL + MAKYOL [26.02.2025]
Ștef