A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
@MihaiD Desi sunt surprins , din ce informatii am gasit cred ca pot confirma ca se incearca atingerea localitatii Racaciuni anul asta. Dar doar o filmare ceva o sa ne lumineze.
-
@Azzl M-am uitat încă o dată pe filmare. Cele două deschideri de la viaductul de la 199 m de la Orbeni pot ajunge de la grinzi la a fi betonate în 3-4 zile de când ridică grinzile. Mai trebuie rezolvat pasajul pe DJ119A peste A7, cred că e cel metalic proaspăt betonat și cam atât e critic (aici de exemplu sub pasaj cel puțin pe o cale pe autostradă se vede asfalt și marcaj, luna trecută nu erau). În rest e volum, dar nu critic. Nu mai sunt nici ploile anunțate, parcă au crescut un pic și temperaturile din prognoză. Așa că inversez procentele pe care le-am zis mai sus, pun 90% până la Răcăciuni.

-
@MihaiD Subscriu.
-
@MihaiD inca de acum 3 săptămâni am postat pe celalalt forum ca în opinia mea se va deschide circulația pana la Racaciuni însă nu prea am avut susținători. :)))
-
@Ciprian85 Te mananca si pe tine

-
-
AUTOSTRADA A7 Focsani - Bacau Lot 1 Nod rutier Tisita Relocari LEA | LIVE 21.11
Raducu P Drum
-
@Ciprian85 Poate ma insel
dar cred ca acolo e si invidie pe felul cum progreseaza A7 si A8. parca mai ieri A8 era caracterizata de un membru ca fiind Autostrada #SÎEU ca e scumpa si de banii aia se pot face in alta parte dublul km. Este drept ca in alte parti au fost sau mai sunt ani cu 0 km deschisi. Au stat si au urmarit 10-15 ani evolutia unei bucati de A. Acumulezi frustrari. -

Live raducu -
@Azzl multe vesti bune in filmare

-
@vancouver a spus în A7 Ploiești - Bacău - Suceava:
Asta da veste buna!
Sapt. asta pot turna fundatiile celor 2 piloni lipsa (cate unul pe fiecare cale) si posibil sa armeze deja elevatia. Daca toarna elevatia (stâlpii) sapt viitoare, pe 25 undeva o sa avem si grinzile (capetele de piloni) turnate, pe 2-5 decembrie putem avea montate grinzile podului si intr-o zi se pun predalele. Armatura 2-3 zile, turnare tablier 5-10.12, pana pe 15 cel tarziu ar fi montate lisele (bordurile) si facuta hidro, asfaltul dureaza 2 zile, timp in care pun si parapetii, si in fine aparatele de acoperire a rosturilor inca 3-4 zile. 20 decembrie se poate circula, daca nu vine vreo vreme groaznica, sa blocheze mai multe zile lucrarile. Cu structura de beton nu am emotii, betoane se pot turna pana la -5°C fara alte masuri speciale (doar la urma acoperit cu paturi pentru 1-2 nopti), pana la -10°C cu masuri mai speciale. Emotiile sunt cu hidroizolatia si asfaltul.
cam pe unde suntem, "pe 25 undeva - capete de piloni turnate" ?