Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

A7 Ploiești - Bacău - Suceava

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI
    2.7k Mesaje 100 Posters 934.0k Vizualizări 11 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • A Deconectat
      Azzl @MihaiD
      ultima editare de

@MihaiD Desi sunt surprins , din ce informatii am gasit cred ca pot confirma ca se incearca atingerea localitatii Racaciuni anul asta. Dar doar o filmare ceva o sa ne lumineze.

M 1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
      • M Conectat
        MihaiD @Azzl
        ultima editare de

@Azzl M-am uitat încă o dată pe filmare. Cele două deschideri de la viaductul de la 199 m de la Orbeni pot ajunge de la grinzi la a fi betonate în 3-4 zile de când ridică grinzile. Mai trebuie rezolvat pasajul pe DJ119A peste A7, cred că e cel metalic proaspăt betonat și cam atât e critic (aici de exemplu sub pasaj cel puțin pe o cale pe autostradă se vede asfalt și marcaj, luna trecută nu erau). În rest e volum, dar nu critic. Nu mai sunt nici ploile anunțate, parcă au crescut un pic și temperaturile din prognoză. Așa că inversez procentele pe care le-am zis mai sus, pun 90% până la Răcăciuni. 🙂

A C 2 Replies Last reply Răspunde Citează 3
        • A Deconectat
          Azzl @MihaiD
          ultima editare de

@MihaiD Subscriu.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
          • C Deconectat
            Ciprian85 @MihaiD
            ultima editare de

@MihaiD inca de acum 3 săptămâni am postat pe celalalt forum ca în opinia mea se va deschide circulația pana la Racaciuni însă nu prea am avut susținători. :)))

daniel22_22D A 2 Replies Last reply Răspunde Citează 2
            • daniel22_22D Conectat
              daniel22_22 @Ciprian85
              ultima editare de

@Ciprian85 Te mananca si pe tine 😂 😹

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
              • vancouverV Deconectat
                vancouver
                ultima editare de vancouver

Anemona Andone  /  nov. 21  /  Companii

VIDEO Autostrada A7 Ploiești - Buzău: Azi a fost dat în trafic pasajul de pe DN2 de la Spătaru - Economica.net

VIDEO Autostrada A7 Ploiești - Buzău: Azi a fost dat în trafic pasajul de pe DN2 de la Spătaru - Economica.net

Astăzi a fost dat în trafic pasajul rutier de pe DN2 peste autostrada A7, aferent lotului 3 Pietroasele - Buzău, tronsonul Ploieși - Buzău, anunță vineri secretarul de stat în Transporturi Irinel Ionel Scrioșteanu.

19K views · 344 reactions | 𝗣𝗮𝘀𝗮𝗷 𝗶̂𝗻 𝘁𝗿𝗮𝗳𝗶𝗰 𝗽𝗲 𝗟𝗼𝘁𝘂𝗹 𝟯 𝗣𝗹𝗼𝗶𝗲𝘀̦𝘁𝗶 -...

19K views · 344 reactions | 𝗣𝗮𝘀𝗮𝗷 𝗶̂𝗻 𝘁𝗿𝗮𝗳𝗶𝗰 𝗽𝗲 𝗟𝗼𝘁𝘂𝗹 𝟯 𝗣𝗹𝗼𝗶𝗲𝘀̦𝘁𝗶 -...

𝗣𝗮𝘀𝗮𝗷 𝗶̂𝗻 𝘁𝗿𝗮𝗳𝗶𝗰 𝗽𝗲 𝗟𝗼𝘁𝘂𝗹 𝟯 𝗣𝗹𝗼𝗶𝗲𝘀̦𝘁𝗶 - 𝗕𝘂𝘇𝗮̆𝘂 Astăzi a fost dat în trafic pasajul rutier de pe DN2 peste autostrada A7, aferent 𝗟𝗼𝘁𝘂𝗹𝘂𝗹𝘂𝗶 𝟯 𝗣𝗶𝗲𝘁𝗿𝗼𝗮𝘀𝗲𝗹𝗲 - 𝗕𝘂𝘇𝗮𝘂, tronsonul 𝗣𝗹𝗼𝗶𝗲𝘀𝘁𝗶 - 𝗕𝘂𝘇𝗮𝘂....

Railway fan. But motorways have to be done first!

1 Reply Last reply Răspunde Citează 5
                • ncbN Deconectat
                  ncb
                  ultima editare de ncb

AUTOSTRADA A7 Focsani - Bacau Lot 1 Nod rutier Tisita Relocari LEA | LIVE 21.11

Raducu P Drum

Before you continue to YouTube
                  1 Reply Last reply Răspunde Citează 4
                  • A Deconectat
                    Azzl @Ciprian85
                    ultima editare de

@Ciprian85 Poate ma insel 🙂 dar cred ca acolo e si invidie pe felul cum progreseaza A7 si A8. parca mai ieri A8 era caracterizata de un membru ca fiind Autostrada #SÎEU ca e scumpa si de banii aia se pot face in alta parte dublul km. Este drept ca in alte parti au fost sau mai sunt ani cu 0 km deschisi. Au stat si au urmarit 10-15 ani evolutia unei bucati de A. Acumulezi frustrari.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 3
                    • A Deconectat
                      Azzl
                      ultima editare de

8a2a749a-446a-4b51-b661-43dab2e5f937-image.png
                      5791a266-bf0a-41bf-ba5d-e22df56b4e72-image.png
                      Live raducu

G 1 Reply Last reply Răspunde Citează 7
                      • G Conectat
                        gales_ vasile @Azzl
                        ultima editare de

@Azzl multe vesti bune in filmare 🙂

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                        • M Conectat
                          manu @vancouver
                          ultima editare de

@vancouver a spus în A7 Ploiești - Bacău - Suceava:

Asta da veste buna!

Sapt. asta pot turna fundatiile celor 2 piloni lipsa (cate unul pe fiecare cale) si posibil sa armeze deja elevatia. Daca toarna elevatia (stâlpii) sapt viitoare, pe 25 undeva o sa avem si grinzile (capetele de piloni) turnate, pe 2-5 decembrie putem avea montate grinzile podului si intr-o zi se pun predalele. Armatura 2-3 zile, turnare tablier 5-10.12, pana pe 15 cel tarziu ar fi montate lisele (bordurile) si facuta hidro, asfaltul dureaza 2 zile, timp in care pun si parapetii, si in fine aparatele de acoperire a rosturilor inca 3-4 zile. 20 decembrie se poate circula, daca nu vine vreo vreme groaznica, sa blocheze mai multe zile lucrarile. Cu structura de beton nu am emotii, betoane se pot turna pana la -5°C fara alte masuri speciale (doar la urma acoperit cu paturi pentru 1-2 nopti), pana la -10°C cu masuri mai speciale. Emotiile sunt cu hidroizolatia si asfaltul.

cam pe unde suntem, "pe 25 undeva - capete de piloni turnate" ?

1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
                          • First post
                            Last post