A0 centura București la nivel de autostradă
- 
 30 MAR 2025 AUTOSTRADA A0 SUD LOT 3 AKTOR 
 Infrastructura Romania

- 
 30 MAR 2025 AUTOSTRADA A0 Nord Lot 1 partial DN7-DN1A. PIZZAROTTI-RETTER. 
 Infrastructura Romania

- 
 Infrastructura Romania: 31 MAR 2025 AUTOSTRADA A0 NORD LOT 4 UMB COMPLET!! 

- 
 [31.03.2025] Autustrada A0 Bucuresti, Lot 3 Sud Complet 
 Popescu Vlad

- 
 31 MAR 2025 AUTOSTRADA A0 NORD LOT 3 DN2 AFUMATI CCECC! 
 Infrastructura Romania

- 
 A0 nord lot 4 Cernica, by adix (canal "Infrastructura Romania"): 
- 
 Pare ca youtube e nemultumit ca vizionam prea multe video-uri embded la noi pe forum. Ca atare nu mai apare posibilitatea asta si trebuie facut click pe link si se intra in youtube. Probabil e temporar. Incercam sa rezolvam. In orice caz cred ca nu e bine sa punem linkul sec si nimic altceva in mesaj. @mike_us , @mihai voi le mai puneti asa. Scrieti macar o scurta descriere a video-ului si cine e autorul. @PaulS face asta exact cum trebuie. Adica sa nu devenim un site care colectioneaza video-uri youtube, ci in primul rand forum de discutii. De asemenea - valabil pentru toti - nu trebuie neaparat sa punem toate filmarile, bune sau rele. De ex. ale lui adix (Infrastructura Romania) - care pune zilnic ceva. La mai putem sari. PS. Mai sus le-am modificat eu. 
- 
 @vancouver a spus în A0 și DNCB, centuri București: Pare ca youtube e nemultumit ca vizionam prea multe video-uri embded la noi pe forum. L-am "dovedit" pentru moment.  
- 
 Aha, super! Oare sa ma apuc sa mai sterg din urma din postarile care nu contin decat videoclipuri? 
- 
 @vancouver deocamdata nu. Ma gandesc la o solutie permanenta. 
- 
 Autostrada A0 Lot 3 Nord. Monitorizare Lucrari Infrastructura 05.04.25 
 BabaDog

- 
 @PaulS Exceptând nodul cu DN2, restul lotului e destul de simplu. 
- 
 @mike_us O fi, dar inca lucreaza cu frana de mana trasa la structuri. 
- 
 [05 APR 2025] AUTOSTRADA A0 SUD LOT3 AKTOR COMPLET 
 Infrastructura Romania

- 
 [5.04.2025] Autostrada A0 Bucuresti, Lot 3 Sud Complet 
 Popescu Vlad
 10 zile... 

- 
 Autostrada A0 Lot 4 Nord, UMB. Monitorizare Lucrari Infrastructura 05.04.25 
 BabaDog
 Un lot filmat foarte des, dar parcă de fiecare dată se văd progrese. 
 La ritmul acesta, în aproximativ o lună și jumătate (începutul lunii iunie?), primul pod (cel peste calea ferată) ar trebui să fie deja betonat.Am văzut cofrajele cu care betonează: unele sunt verzi, altele sunt roșii. E doar o diferență de culoare sau e vorba de o tehnologie diferită? 
- 
 AUTOSTRADA A0 Nord lot 3 DN2 Afumati - DN3 Cernica | Stadiu lucrari 09.04.2025 
 Se pare ca ati filmat aproape deodata cu Raducu :))
 Mai urmeaza filmari de pe loturile A1 S4+5, tunel, Dex12
 Raducu P Drum

- 
 Parerea mea ca nu termina chinezii anul asta. Poate doar nodul cu DN2 in forma finala, sa-i dea drumul complet. Pe final de filmare se vad destul de multe masini care folosesc A0 in zona asta. Nu ma asteptam, credeam ca o sa fie mai mult un tronson gol cel intre DN2 si A3, data fiind utilitatea aparent limitata. Dar iata ca lumea s-a obisnuit cu noua legatura si o foloseste. 
- 
 @vancouver Cred ca e singurul lot pe care nu se poate pune presiune, avand in vedere ca acest contructor nu mai are si altceva de construit prin Romania ( momentan ) . 
- 
 @vancouver Asa este. Nici o sansa pentru 2025.