A8 Tg. Mureș - Tg. Neamț - Iași - Ungheni Prut
-
-
Fenomenali NUROL astia! Astia pot sa termine anul asta. Daca lucreaza cum au facut-o pe A7 cred ca pot termina pana la sfarsitul anului. Doar Statul Birocratic Roman poate sa-i impidice
Par mai avansati decat Imparatul pe A7 unde vrea sa dea gata la sfarsitul lui august.
-
@anddy__ Din ce știu depind de niște exproprieri și asta îi poate întârzia până în 2027…
-
@trismegistul Pe care zona sunt probleme cu exproprierile? Pana in nodul Acatari sau dupa?
-
@Adrianb1 În zona unde au linia de 220kV, trebuie expropriate suprafețele unde vor reloca stâlpii, din ce am auzit.
-
Se misca lucrurile pe cel mai util lot din A8 montan:
-
@vancouver Meserie! Forzza UMB!
-
@vancouver Clar astia de la CNIR cu directorul Budeanu se misca mai cu talent.
Cred ca de asta fac spume alde Urtoi, Pistolet si alti impostori ca ei. -
@anddy__ Nici Împăratului nu îi convine, la CNAIR Pistol face tot ce i se cere, a se vedea de exemplu lipsa de presiune pe A8 sau faptul ca nici acum nu e semnat contractul pe loturile Pașcani Suceava, la aproape un an de la desemnare.
-
Contestația UMB la CAB pe lotul 1 Motca Tg Frumos din A8 va avea pronunțarea luni, 2 martie, după termenul de azi.
Contestația Makyol pe lotul Tg Frumos Letcani se judecă pe 27 februarie, vineri. Acolo încă nu avem un câștigător anunțat. Cam multe contestații pe loturile finanțate prin SAFE…