A1 - Nădlac-Timișoara-Sibiu-Pitești-București
-
Lotul Mapa acoperit de zapada.

-
O veste buna la inceput de an
-
-
In perioada asta o sa fie progres doar la tuneluri . Poate resursele celor de la UMB care acum se odihnesc pe A7 / A8 pot sa ajute suplimentar pe A1 la tuneluri , mai ruleaza din ei si invata omaneii hands-on , cel putin fiind mai liber pe celelate santiere ar putea sa investeasca in invatare atat celor Tesa cand si a muncitorilor .
Pe A1 Sibiu - Boita sunt ceva planuri sa inceapa un al 2 lea tunel ?
-
@gruia88 Pe A1 Sibiu - Boita au AC pe primul tunel de la Boita, dar pare ca mai au de excavat pana sa ajunga la portaluri.
Din randari, portalurile par similare cu cele de la Robesti. -
-
A1 Sibiu-Pitești - Lot 2 - Boița - Cornetu
14.01.2026
video integral aici
!Atentie pentru cei care posteaza linkuri! Vizualizarile embeded pe orice site exceptand Youtube nu se monetizeaza. Recomandarea mea este sa puneti linkul spre YT si eventual ceva poze! Multumesc!!!
-
Eu , de obicei , dau direct pe titlul clipului , și intru direct în you tube și le văd. Știu că realizarea clipurilor reprezintă un efort , și e minimul ce putem face , ptr a susține efortul.
-
@AutoInfraHUB a spus în A1 - Nădlac-Timișoara-Sibiu-Pitești-București:
Atentie pentru cei care posteaza linkuri! Vizualizarile embeded pe orice site exceptand Youtube nu se monetizeaza. Recomandarea mea este sa puneti linkul spre YT si eventual ceva poze! Multumesc!!!
Eu in mod cert le vizionez exclusiv pe Youtube. Cred ca majoritatea utilizatorilor urmaresc filmarile pe Youtube direct, cel putin pentru optiunea de full-screen. Dar folosesc embed-urile de pe forum ca punct de plecare. Deci nu cred ca e nicio grija din acest punct de vedere.
-
Interesant traseul TBM-ului in drumul sau dintre Port Constanta si viitorul Tunel Poiana