Autostrăzi
-
-
-
@vancouver
Și în Franța funcționează bine naveta la sută de km. Un majoritatea orașelor măricele din Franța funcționează la intrarea pe autostrada parcările pentru covoiturage/ ride sharing. Și ai să vezi sute de mașini în fiecare zi parcate acolo. De unde și explozia de app.de tipul Bla Bla car.
Și nu prea sunt de acord cu tine referitor la zidul invizibil creat de péage. In toate orașele cu autostradă periurbana , bucata aia este neplătita. Excepții sunt, in principal unde se încearcă amortizarea tronsoanelor nou construite, ex Côté d'azur, sud vest, Biarritz, pana la fronteiera spaniola, sudul de la Montpelier pana la frontiera etc.
Dar sunt de acord, autostrazile in Fr sunt scumpe rau. Un drum de unde stau eu pana in Ro ma costa mai scump cu masina decat cu avionul+ inchiriat masina la Otopeni. -
De la dl Bolojan chiar acum, Romania va propune spre finantare pe programul SAFE (cheltuieli militare) 2 coridoare de autostrazi, nu a precizat care
-
@chapo ma astept la
- DX16 + A6 + DX/A?: Bors - Oradea - Arad - Lugoj - DTS - (Craiova -) Calafat
- A7 + A5 - Siret - Bucuresti - Giurgiu
-
Pai nu ai avea pe ce sa cheltui decat Dx16. Si din cate stiu deja s-a depus cererea de finantare pe POT.
Iar A6 nu este niciun SF macar aproape de a fi finalizat, Buc Giurgiu nu cred ca are contract semnat inca.
Chiar nu am idee, ma uitam din plictiseala la conferinta, iar acum astept sa vad daca pune un destept intrebarea magica care sunt coridoarele finantate
-
A8 Pascani Ungheni
A7 Pascani Siret -
A spus ca este vorba de A7 Pascani - Siret si A8 Pascani - Ungheni.
-
Interesant. E mai degraba o solutie alternativa pentru PNRR, cu scopul finalizarii A7 si A8, decat o prioritate miltara.
Coridorul nord-sud Polonia - Grecia, care pe teritoriul Romaniei este Bors - Calafat, are importanta militara majora pentru miscarea trupelor in spatele frontului.
-
More or less, UE vrea alinierea retelei TEN-T cu NATO.
Asta face ca A7 si A8 sa fie pretabile.