Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

Rutier București - Ilfov

Scheduled Pinned Închis Moved BUCURESTI
    41 Mesaje 9 Posters 2.8k Vizualizări 1 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • vancouverV Deconectat
      vancouver
      ultima editare de

Adrian Bărbulescu  /  apr. 30

În vară încep lucrările la Pasajul Basarab, recepționat după 15 ani

În vară încep lucrările la Pasajul Basarab, recepționat după 15 ani

În această vară vor începe lucrările la Pasajul Basarab, care a fost finalizat în urmă cu 15 ani. De atunci, au fost șapte primari generali

În această vară vor începe lucrările la Pasajul Basarab, care a fost finalizat în urmă cu 15 ani. De atunci, au fost șapte primari generali.

”În sfârșit, am recepționat Pasajul Basarab. Și nu știți prin câte am trecut în scurta perioadă de când sunt primar general. Bine, recunosc, discuțiile erau începute dinainte să vin eu. Nu am făcut recepția pentru că nu aveam documentele. De ce nu le mai aveam? Că le luase DNA-ul. Și DNA-ul trebuie să dea înapoi. Le-am dat în original și ani de zile nu au putut să facă recepția. Dar am depășit acest moment, am negociat”, a declarat joi primarul general Ciprian Ciucu, citat de HotNews.

Edilul a declarat că lucrările de punere în siguranță vor începe în această vară, o parte urmând să fie plătite de constructor, o altă parte de municipalitate. Primăria Capitalei a prevăzut 20 de milioane de lei pentru lucrare, în proiectul de buget.

„Ne apucăm să-l punem în siguranță. O parte dintre cheltuieli le va suporta constructorul, și pe această cale îi mulțumesc. Iar cele care au provenit din defecțiuni prin nerecepție a lucrărilor, pentru că el în timp s-a stricat, a ruginit și așa mai departe, e normal să ni le asumăm noi. Că nu-i vina constructorului că noi n-am recepționat. Iarăși, poate pentru unii e o veste proastă, în vară vor fi lucrări și pe Basarab. Asta-i viața, ce să facem?”, a declarat Ciucu.

Railway fan. But motorways have to be done first!

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.

Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.

With your input, this post could be even better 💗

Înregistrare Autentificare
      • First post
        Last post