Centuri rutiere
-
Centura Zalăului, 29 august 2025
Cristian Marius Man
-
@Metodiu am văzut cum circulă filmulețe și imagini pe Facebook, despre Centura Nordică (VN). Oficial e închis, dar dacă autoritățile de acolo și CNAIR, nu comunică, înseamnă că e banal, nu?
Gândește-te, ce sens ar avea ca un șofer obișnuit să intre de pe A7 pe DN2D și invers? Conexiunea firească și utilă e între A7 și DN2/E85, pentru că acolo se concentrează grosul traficului de tranzit nord-sud. DN2D e mai degrabă o rută secundară, cu rol local/regional, și nu justifică o descărcare majoră din A7. Important e ca descărcările să fie gândite pentru fluxurile principale, iar abia după finalizarea loturilor Focșani – Bacău se va vedea adevărata eficiență a autostrăzii. Până atunci, orice conexiune forțată riscă să aducă aglomerație suplimentară în puncte deja sensibile.
-
Centura Comarnic | Progrese noi la montarea bordurilor | 03.09.2025 | Frasinul-Artehnis
SkyScraper Ro
-
Mircea Mălan :
Se asterne stratul de uzură pe Centura Biharia
-
Varianta Ocolitoare Comarnic | Progres șantier & lucrări poduri (8 septembrie 2025)
Infra Ro
-
Am înțeles că Centura Mizil se va deschide săptămâna asta, poate chiar luni sau marți. Acum să vedem dacă așa va fi.
Am înțeles că i-a chemat astăzi (duminică) să lucreze pentru a putea termina și deschide cât mai repede.
-
14 SEPT 2025 PREMIERA CENTURA ORASULUI BUFTEA!! PORR.
Infrastructura Romania
-
-
-
Centura Biharia, ultima filmare inainte de inaugurare 15.09.2025
marin marian