Bacau
-
Eu abia astazi am aflat de aceasta monstruozitate care se construieste in centrul Bacaului. O pasarela pentru biciclete.
Pistele de biciclete sunt evident necesare, dar de ce sa construiesti un pod hobanat in mijlocul orasului? Giratorii cu piste de bicileta la sol si o limita de viteza de 30km/h pentru masini ce aveau?
Devine deja o obsesie nationala.
-
@mihai și încă nu apare în imagini accesul pe partea opusă parcului, printr-un monstru din beton construit anume.
-
@MihaiD absolut oribil! Intamplator stiu Bacaul, mai ales zona Parcului si nu mi-a venit sa cred ce am vazut...
-
Nu mai tin minte unde am vazut o pista de biciclete suspendata si era o frumusete. Era un giratoriu suspendat, iluminat, elegant, cu pante mici si care facea posibila circulatia cu bicicleta in orice directie usor si in siguranta si mai oferea si o priveliste frumoasa de la inaltime.
Clar nu era precum chestia din film. Dar ideea e ca se poate face si ceva frumos si util.
Si mi-a mai placut un pasaj subteran pentru biciclete in Liubliana, ca biciclist mi s-a parut foarte practic si foarte bine facut. Dar probabil pentru fiecare lucru bine facut sunt si 10 mediocre sau mai proaste.
-
@Adrianb1 Olanda?
-
@Duta-C Una din ele, da
-
Da, se poate ceva frumos, elegant, suplu si de inaltime modica, adaptat pentru oras.