DEx4, DEx16, A10 - Autostrazi si DX secundare zona Transilvania
-
Aceasta stire de la Antena 1 anunta deschiderea DX4 in 7 iulie.
-
Drum Expres DEx 4 Legãtura A3 - DN 1 loc. Tureni - 25.06.2025
Raul Pristopan -
^^ Mi se pare ambitioasa deschiderea traficului pe DX4 in doua saptamani.
-
DEx 4 Legătura A3 - DN1 (Tureni) Filmare drona și cameră de bord 26.06.2025
-
^^ Minim 2 saptamani de lucru pentru finalizare si abia apoi receptia. Nu cred ca se deschide mai repede de 15 iulie.
-
DEx 4 Legătura A3 - DN1 (Tureni) Filmare cameră de bord 26.06.2025
AlexCDrone
-
-
DEx 4 Legătura A3 - DN1 (Tureni) 03.07.2025 Filmare completă
AlexCDrone
-
Inaugurare pe 7 iulie, DEx 4 Tureni , între Autostrada Transilvania A3 și Drumul National DN1 Cluj
-
Festival de filmari pe DEx4
Noul drum expres DEX4 Autostrada Transilvania A3 - Tureni, Cluj
-
Ciprian Serban :
Undă verde pentru construcția Lotului 3 din Drumul Expres Arad–Oradea!A fost semnată și este publicată pe site-ul MTI #autorizația de construire pentru Lotul 3 (km 73+400 – km 120+470) al Drumului Expres Arad–Oradea – un proiect cu o valoare de execuție estimată la 3,54 miliarde lei, care va schimba în bine traficul din vestul țării.
Autorizația de Construire a fost eliberată în baza contractului anterior pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate și a Proiectului Tehnic.
Urmează stabilirea unui câștigător al contractului pentru execuție, aflat acum în faza de reevaluare și bineînțeles semnarea contractului (FIDIC Roșu).
Traseul acestui nou drum de mare viteză va tranzita județul Arad și va trece prin Chişineu-Criş, Șimand, Macea, Zimandu Nou, Șofronea și Municipiul Arad.
️ Se vor realiza:
• 20 de pasaje și 9 poduri,
• noduri rutiere, sisteme de iluminat și siguranță rutieră,
• lucrări pentru protecția mediului și scurgerea apelor,
• lucrări de consolidare pentru terenuri dificile.️ Durata de execuție contractuală: 24 de luni
Proiectul este parte din rețeaua europeană TEN-T și se realizează în parteneriat cu CNAIR, Consiliile Județene Bihor și Arad, Municipiile Oradea și Arad.
️ Investim în infrastructură pentru a conecta regiunile țării, fluidiza traficul și susține dezvoltarea economică. Prin măsurile de eficientizare pe care le-am luat, de la preluarea mandatului, am micșorat timpul în care specialiștii din minister analizează documentațiile. Simplificăm procedurile, ca să putem emite cu celeritate autorizațiile de construire, cu respectarea condițiilor legale.