A3 București-Brașov-Borș și autostrăzi și drumuri express Transilvania: A10, A13, DEx4, DEx16
-
-
@mihai Multumesc de distribuire
-
-
@SergiuPnt a spus în A3 București-Brașov-Borș și autostrăzi și drumuri express Transilvania: A10, A13, DEx4, DEx16:
@mihai Multumesc de distribuire
@SergiuPnt multumim noi pentru filmare. Am lasat mesajul tau si l-am sters pe al meu.
-
-
Autostrada A3 Cluj-Oradea, lot Topa Mică-Zimbor, 10 mai 2025
Cristian Marius Man
-
CLUJ | Autostrada A3 Nadaselu - Mihaiesti | Subsectiunea 3A LOT 2 | 10.05.2025
The Flying Cat
-
Inghesuiala mare la Zimbor
-
Autostrada A3 Nãdãșelu - Mihãiești - 10.05.2025 - lotul filmat complet
Raul Pristopan
-
-
-
Si inca o filmare
Autostrada A3 Cluj-Oradea, lot Zimbor-Poarta Sălajului, 10 mai 2025
Cristian Marius Man
-
Ordin de incepere pe Chiribis - Biharia. Nea Beni are liber la lucrat ... vreo 3 luni. Pana e scadenta prima factura. Pe care - cangi - nu o mai primeste, ca intre timp se opresc fondurile din cauza de deficit
-
@vancouver Din nou un articol care presupune ca proiectarea si constructia se intampla imediat una dupa alta. In realitate avem 6 luni de proiectare, urmate de 2-3 luni de autorizare si abia apoi cele 18 luni de constructie.
Vad ca si pe harta API lotul apare ca avand deja autorizatie de constructie, desi proiectarea de-abia incepe. Ceea ce probabil ca adanceste confuzia.
-
Mâine, 15 mai 2025, va fi semnat contractul pentru execuția primului lot (33,7 km) al Drumului Expres Arad – Oradea cu o asociere de constructori din România și Ucraina. Este primul proiect de drum de mare viteză din România în care este implicat un constructor din țara vecină.
-
Cristian Pistol
Construcția Drumului Expres Arad -Oradea poate incepe!
Am semnat astăzi cu Asociere PRECON TRANSILVANIA SRL (ROMÂNIA) - AUTOMAGISTRAL PIVDEN SRL (UCRAINA), contractul pentru execuția primului lot (33,7 km) al acestui drum expres.
Contractul, finanțat prin Programul Transport 2021-2027, are o valoare de 2,32 miliarde de lei (fără TVA) și o perioadă de execuție a lucrărilor (FIDIC roșu) de 24 de luni.
Pe traseu vor fi construite inclusiv:- un pasaj (727 metri) peste calea ferată și DC77,
- două parcări (fiecare prevăzută cu 3 stații de incarcare pentru autoturismele electrice),
- un Nod rutier care asigură conexiunea cu drumul de legătură Centura Oradea - A3,
- un Nod rutier la intersecția cu drumul comunal 77 ( DC77),
- un Nod rutier în zona localității Gepiu (la intersecția cu DN79),
- un Nod rutier în zona localității Salonta (la intersecția cu DJ 795).
- un drum de legatură cu DN 79 (Salonta), care va avea o lungime de 5,3 km.
-
Drum Expres DEx 4 Legãtura A3 - DN 1 loc. Tureni - 15.05.2025 | filmare completa
Raul Pristopan