Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

Țării cât mai multe capete de pod!!!

Scheduled Pinned Închis Moved AUTOSTRĂZI ȘI DRUMURI
    7 Mesaje 3 Posters 180 Vizualizări 1 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • vancouverV Deconectat
      vancouver
      ultima editare de

Deschid acest topic din revoltă față de tâmpenia de capete de pod. Nu le-am mai văzut în nici o altă țară. În Germania este o intreaga discutie despre limitarea la minim a oricăror obstacole punctuale de-a lungul drumurilor. Capetele de pod contravin flagrant acestei abordări , fiind adevărate capcane ale morții și traumelor grave.

Evident titlul este ironic.

Railway fan. But motorways have to be done first!

vancouverV 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
      • vancouverV Deconectat
        vancouver @vancouver
        ultima editare de

1 mort și mai mulți răniți, Vaslui:

Ioana Mihaela  /  iul. 28

Tragedie în Vaslui! O familie se întorcea de la nuntă când mașina s-a izbit de un cap de pod: o femeie a murit și alte 3 persoane au ajuns în stare gravă la spital

Tragedie în Vaslui! O familie se întorcea de la nuntă când mașina s-a izbit de un cap de pod: o femeie a murit și alte 3 persoane au ajuns în stare gravă la spital

Momente tragice după nuntă! O familie a fost implicată într-un accident terifiant! O femeie s-a stins din viață, iar alte trei persoane sunt rănite. Vă

vancouverV 1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
        • vancouverV Deconectat
          vancouver @vancouver
          ultima editare de

Un mort, 2 răniți grav, video edificator. Se vede ca mașina nu e făcută praf, deci nu aveau viteză mare, șofer era o femeie:

https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=1229261115877151&id=100063798234615

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
          • M Deconectat
            MihaiD
            ultima editare de

Bun, aici văd că e accesul pe o pajiște, dar, până la urmă, ca să nu mori ca prostul în fața porții, omorât de un șofer adormit / neatent etc., care ar fi soluția? Țin minte casa aia de pe Calea Turzii din Cluj-Napoca, în curbă, unde intrau toate mașinile rămase fără frâne pe Feleac...

vancouverV 1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
            • vancouverV Deconectat
              vancouver @MihaiD
              ultima editare de vancouver

@MihaiD Să înțeleg ca în București sau Constanța, unde NU există capete de pod, mor oamenii ca prostii în fața porții!!!

La fel în toată Germania, Austria, Franța… CE DOBITOCI aia că nu fac capete de pod.

Care-i soluția ? Să facem canalizare îngropată ca oriunde în lume, nu rigole descoperite de 2 metri adâncime, adevărate capcane de-a lungul arterelor de la țară…

În Germania și drumurile din pădure au canalizare …. La noi cuvântul de ordine e sărăcie. Și la canalizare și la cap parcă suntem duși cu pluta de facem asemenea aberații!
              .
              capetele de pod sunt unul din principalele motive pentru care suntem pe primul loc la accidente mortale în Europa. Pur și simplu nu există echivalent pentru așa ceva nicăieri în Europa, deci automat acești morți lipsesc în orice altă țară.

M 1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
              • C Deconectat
                chapo
                ultima editare de

Si eu am prins anul trecut pe DN6 2 accidente fatale in care au intrat in capete de pod, unul prin Armenis mi se pare si la celalalt i-am uitat din pacate locatia, am stat de fiecare data cateva ore bune in coada pana la darea in trafic.
                Oricum a fost tragic, foarte urate accidentele, viteza, trafic crescut, oboseala etc…

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
                • M Deconectat
                  MihaiD @vancouver
                  ultima editare de

@vancouver sper că n-ai înțeles că aș vrea capete de pod. Sincer, cred că se fac la presiunea primarilor, și pentru că avem proiectanți care execută ordinele. Am văzut și drumuri cu șanțuri și rigole carosabile. Aici cred că e o chestie de costuri / lene, nu-s în stare să curețe nici șanțurile betonate, darmite să mai și ridice grătarele...

1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
                  • First post
                    Last post