A3 București-Brașov-Cluj Napoca-Borș și A10 Sebeș-Turda
-
-
-
„După luni de negocieri cu prestatorul, am reușit pe data de 16, joia trecută, să aprobăm tema geotehnică. Ştiți că eram într-un impas cu acest contract. Am reuşit să ajungem la o înțelegere cu prestatorul”, a declarat şeful CNIR la B1 TV.
Acesta a adăugat că aşteaptă ca reprezentanții Consitrans să transmită când vor fi demarate forajele în teren.
Potrivit șefului CNIR, Consitrans va primi extensie de timp, iar studiul de fezabilitate ar trebui predat până la jumătatea anului viitor.
Proiectantul Consitrans a transmis în februarie 2026 tema geotehnică revizuită pentru Autostrada A3 Ploiești – Brașov.
Cam multe luni, 12.
Să avem o dată clară a aprobării temei geotehnice - Joi, 16 aprilie 2026
La sfârșitul lui iunie. 2027 este estimatul pentru predare SF.Dacă Consitrans nu face nimic și la sfârșitul lui iunie 2027,,nu o să predea nimic ce se întâmplă? Se poate preda pe bucăți?
-
Zici că-i viu, al dracu‘. Mă refer la proiectul CoBra.
-
-
-
-
-
Autostrada A3 Cluj Napoca Nădășelu și Viaductele Özaltın din Topa Mică Partea 6
-

Alunecarea asta cred că ține de Özaltın, UMB cred că are până acolo unde a mai pus un peticel de asfalt !?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare