A7, A8 - autostrăzi si drumuri express zona Moldovei
-
@mihai a spus în A7, A8 - autostrăzi si drumuri express zona Moldovei:
@PaulS a spus în A7, A8 - autostrăzi si drumuri express zona Moldovei:
Ștef
Autostrada A7 - Ploiești - Buzău, Lot 1, Filmare Integrală, PIZZAROTTI-RETTER [16.12.2024]
@vancouver pe lotul din filmare se vad mai multe pasaje peste autostrada cu sferturi de con nebetonate, inclusiv proaspat inaguratul pasaj al DN1D peste A7. Sa insemne asta ca betonarea urmeaza sa se faca sub trafic?
sferturile de con sunt în afara autostrăzii... deci pot să facă orice acolo ... și să dărâme
-
@Tea a spus în A7, A8 - autostrăzi si drumuri express zona Moldovei:
@vancouver La Km 26 e podul peste DJ Mizil - Amaru.
Vineri au ridicat grinzile, pe 19 am inteles că se va turna placa, e ordin.
La podul celalalt, Vintileanca - Găgeni, placa are deja o săptămână.ordin de la cine? :))
-
@spooky : De la Moş Craciun
-
@vancouver : Dacă e pe 23 tot e bine. Traficul masiv va fi pe 24.
-
@daniel22_22 a spus în A7, A8 - autostrăzi si drumuri express zona Moldovei:
@spooky : De la Moş Craciun
la câte ordine au fost de la toți sfinții :)))
și tot timpul au răspuns „dobre dobre”.
-
A7 Bz-Fcs lot 3, cel mai probabil vineri 20.12 se va deschide:
-
Ultima suta inainte de transmiterea la ANAP a documentatiei pentru licitatiile A8 Tg. Neamt - Iasi:
-
Daca va uitati cu atentie, la Iasi a aparut o prelungire a drumului de legatura din sud. In toate schitele anterioare eu am vazut ca drumul de legatura se termina in DN28D centura Iasi sud-vest. Dar acum continua pana la DJ248 = Soseaua Nicolina, de-a lungul paraului Nicolina. Practic se va termina la podul Nicolina de pe Sos. Nicolina. Ceea ce mie mi se pare o veste extraordinar de buna. Bravo celor care au gandit asa ceva!
-
@vancouver
Din cate stiu partea aia se face de catre Primarie cum e si normal. -
Deschiderea de pe 20 a lotului 1 va fi decalată cu câteva zile pentru a se putea fabrica și monta semnalizarea cea nouă de la km 20... Cel mai probabil luni (23) sau marți (24).
-
Multumim de informatii @spooky .
Lotul 2 presupun ca nu mai prinde 2024...
Din cate stiu toata lumea are vacanta intre 24.12 si 06.01, cei mai multi chiar pana pe 12.01. (adica 13.01 prima zi de lucru in noul an, daca vremea permite). -
Rememorand, mai tineti minte ca Grindeanu vroia sa deschida ca prim lot din A7 o parte a lotului 2, zona Coni, prin august?
Nu mai zic de pum, care dadea ca sigur in primavara vara loturile Pizza si Coni, in schimb canta aleluia UMB-ului pe Bz-Fcs, cu motto-ul "doar cocoasa de la Focsani anul asta"! Penibil.
Bine "pum" e o comunitate formata din multi oameni seriosi, din care doar unul, monarhul, a emis toate aberatiile astea. Se aplica aici perfect vorba aia: "daca taceai, filozov ramâneai". -
@spooky a spus în A7, A8 - autostrăzi si drumuri express zona Moldovei:
Deschiderea de pe 20 a lotului 1 va fi decalată cu câteva zile pentru a se putea fabrica și monta semnalizarea cea nouă de la km 20... Cel mai probabil luni (23) sau marți (24).
lotul 2 depinde de câteva RNC-uri, printre care o „expertiză” la tablier (verificări cu raze X a sudurilor) și completarea gardului perimetral, dar și de ce se întâmplă la km 26... dacă reușesc să elibereze partea carosabilă. Deci încă nu este exclus 100% deschiderea luna asta a lotului 2.
-
@spooky : Monarhul PUM Întâiul da ca sigure sursele lui cu L1 pe 20 și L2 deloc.
-
UMB a demonstrat ceva si acel ceva se vede... Nu uitati , ca Umbrarescu e responsabil de baietii si de familiile acestora , care sunt angajati la el . Da sunt multi ca acest -monarh- care il tot musca de ... , falci pe Umbrarescu .
Dpmdv ,pe mine ma intereseaza ca acest Umbrarescu sa construiasca cat mai multi km de A.,DX.,Centuri . Cred a e bine sa gandim pozitiv si sa respectam omul care munceste. -
@daniel22_22 a spus în A7, A8 - autostrăzi si drumuri express zona Moldovei:
@spooky : Monarhul PUM Întâiul da ca sigure sursele lui cu L1 pe 20 și L2 deloc.
Asta e fake news si dupa regulile impuse chiar de el, ar trebui sa-si dea singur ban. Definitiv!
Da, stiu, ieri si noi stiam la fel, ca se deschide pe 20. Doar ca la noi nu se da ban pentru fake news!
-
@vancouver : Dacă monarhul își dă ban înseamnă ca regatul ajunge republica, nu?
-
Am primit eu ban ,... pentru ca nu esti cu el .Sa fie sanatos...
-
Nodul A7 / DN1D, se va vedea si din poze, nu are bretelele inca complet gata. In prima faza se va deschide fara bretele. Nu se va putea iesi pe acolo. Doar la Baba Ana.
-