A7, A8, A9 - autostrăzi si drumuri express zona Moldovei
-
da, se pare ca e confirmat pentru joi 7 Noiembrie... pentru cocoasa de la Focsani.
cateva cadre aeriene de la Moldova vrea Autostrada, in afara carosabilului mai e de munca, pacat ca nu se fac si amenajari peisagistice precum in Austria/Ungaria/Germania si doar se niveleaza pamantul.
In fotografia asta se vede foarte bine viitoarea bariera verde, inclusa in PNRR :
-
-
Pod Buzau de ieri. A filmat si raducu, am fost si noi. Bine ca nu s-au ciocnit dronele!
-
PM Ciolacu e acum pe A7:
-
Grindeanu:
- sunt primii 11 km din PNRR
Promisiuni: - sapt viitoare lot 1+2
- in decembrie lot 3
- tot decembrie lot 1+2 Ploiesti-Buzau
- sunt primii 11 km din PNRR
-
A7 Ploiesti - Buzau:
hääää?
-
OMG: Inchid DN1D?
-
Ploiesti-Buzau lot 1, filmare intre Cricovul Sarat si capat de lot DJ100C (spre lot 2), disponibila de la ora 18:00
Pana atunci aveti aici poze din filmare:
-
@daniel22_22 a spus în A7, A8, A9 - autostrăzi si drumuri express zona Moldovei:
OMG: Inchid DN1D?
DN1D e deviat pe bretelele nodului.
-
Si lotul 2, filmat de la sol:
-
Deschiderea de la Focsani, maine (joi) ora 17:00. De pe facebook Cristian Pistol.
-
-
-
Ploiesti - Buzau lot 3 Nurol, capturi din filmare:
Aici in plan departat podul peste Buzau al UMB:
Aici se vede mai bine podul Buzau:
-
Deci vom avea giratorii temporare și pe DN2 și pe DN1B pentru descărcarea de pe P-PZ lot 2.
Mi se pare ca e bine ca se vrea spargerea in doua a fluxului de pe A7. -
@daniel22_22 cred ca sunt mai degraba accese de santier de pe deviatiile DN-urilor, cat se construiesc pasajale peste autostrada. Nu cred ca se va deschide traficul pe autostrada astfel.
-
^^ Daniel se refera la Ploiesti-Buzau lot 2, care se termina la Stalpu. Si de acolo via DJ se poate ajunge atat la DN2, cat si la DN1B. Si da, vor fi giratii provizorii la ambele intersectii. Si astfel traficul se sparge in doua.
Eu recomand DN2, spre DN1B pe DJ este o trecere cu CF mizerabila.
-
Ok, am inteles. Abia astept sa se inaugureze, ca sa nu le mai incurcam intre ele
-
Corect, la descărcarea de la Stalpu mă refeream. Cred ca în ambele cazuri ieșirea către DN2 va fi mai bună pe weekend : distanța mai mică de parcurs pe DJ cu viraj la dreapta de pe breteaua A7, viraj la stânga vinerea pe DN2 către BZ când traficul spre Urziceni e mai redus și viraj la dreapta de pe DN duminică când traficul spre Urziceni e mai mare, trecere de cale ferată nemodernizată la Stalpu, alternativa de a ocoli BZ pe la sud prin DN2B+zona Industrială +Vadu Pașii fata de DN1B+centura vest+Maracineni+drum de legătură spre A7. Când se va deschide și podul UMB ocolirea sud devine singura variantă care merită luată în seamă.
-