Prahova
-
Da, mersi, cand ai pe teritoriul comunei una din cele mai mari industrii din Romania, rafinaria OMV Brazi si centrala pe gaze OMV:
-
Centura Mizil | Aproape gata | Stadiul lucrărilor la 03.07.2025 (Vallys Deco & Drum Concept)
-
@vancouver
Și totuși , ramâne întrebarea:
Chiar e nevoie de așa ceva într-o comună???
Eu știu că persistă mentalitatea aceea de mecanic..."dar ce ..eu nu îmi permit să merg în Mercedes!" Dar criteriile ptr cheltuirea banului public ar trebui să fie ceva mai elaborate. -
Dupa parerea mea ceea ce a facut Bolojan la Oradea si in judetul Bihor este exact ceea ce trebuie facut si extins la nivelul intregii tari: centuri la toate localitatile cu trafic de tranzit, scoaterea DN-urilor din localitati.
Centura Mizil exact asta este, scoate traficul de tranzit dintr-un oras mic. Necesar? Ultranecesar, traficul acolo este ceva de jale. Poluare, trepidatii, etc. Autostrada oarecum paralela va rezolva doar o parte din problema.
Mai mult, centura Mizil va trebui continuata, sa ajunga pana la DJ100C, care este legatura cu autostrada.
(click pe poza pentru vedere mai mare)

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare