A0 și DNCB, centuri București
-
-
Autostrada A0 Lot 4 si Lot 3 Nord. Finalizate in 2026? Monitorizare Infrastructura 13.07.25
BabaDog
-
Pare ca au mai marit ritmul la structuri cei de pe Lotul 3 Nord.
Zicea Scriosteanu ca a venit tablierul pt. podul peste CF, le-ati vazut pe undeva ? sau nu au auzit eu bine ?!?! -
@PaulS bazat pe structura si cadenta pilellor, pasajul peste M800 de pe A0N3 va fi in structura urmatoare (dinspre A0N4 spre N2):
- 6 deschideri de beton
- 3 deschideri metalice
- 3 deschideri de beton
Ar fi necesare 9 deschideri x 8 grinzi = 72 de grinzi de beton de 40m, plus tablierul metalic.
In filmare, la minutul 7:13, in zona nodului A0/DN2, se vad circa 20 de grinzi de beton care cel mai probabil sunt pentru pasajul peste CF. Ceea ce inseamna ca mai lipsesc cam 50 de grinzi, care inca nu sunt livrate.
La 7:25 apare si o grinda culcata, dar care probabil ca este rebut.
Nu am vazut nicaieri in filmare niciun element de tablier metalic pentru cele trei deschideri peste CF. Deci probabil ca deocamdata nu au fost livrate.
-
15 IUL 2025 AUTOSTRADA A0 NORD LOT 4 UMB
Infrastructura Romania
-
Autostrada A0 | Segment DN1A-DN7 | Pasaj peste CF300 | Lot 1 Nord | 16.07.2025 (Pizzarotti&Retter)
SkyScraper Ro
-
-
Dar bine l-a mai montat Aktor.!
-
Retter group :
Un scurt update tehnic - 𝗟𝗼𝘁𝘂𝗹 𝟭 #𝗔𝟬 𝗡𝗼𝗿𝗱
Lucrăm pe porțiunea de 8 km de pe sectorul Buftea DN1A – Corbeanca DN1 unde am avansat la terasamente si la structurile de pe traseu.- terasamente în plină desfășurare (decapare 95%, stabilizare 84%
, umplutură 39%);
- podețe și parcarea km 14+500 aproape finalizate;
- foraje pentru pile la pasajele CF101, Colentina și râurile Dâmbovița și Bâldana;
- noduri rutiere DN1A și DN7 cu baze moderne de șantier, una complet independentă energetic.
Traseul traversează localitățile Dragomirești-Vale, Buftea, Mogoșoaia, Corbeanca (Ilfov) și Joița, Săbăreni (Giurgiu).
Revenim curând cu vești noi din teren!
Fata de progresul din 30.06.2025 :
decapare pământ vegetal: 95% realizat
stabilizare teren fundare: 85% realizat
umplutură terasament: 23%
podețe casetate: 14%
podețe tubulare: 9%
parcare de scurtă durată km 14+500: decapare pământ vegetal 100% - terasamente în plină desfășurare (decapare 95%, stabilizare 84%
-
Am mers astazi de pe A2 spre zona Gorjului Militari. Initial ma ducea via A0, A1 intrare in Militari pe Maniu, ulterior mi-a recomandat sa schimb si sa intru in Bucuresti pe la Bragadiru. Dar eu am continuat pe A0 sa vad cum e si sa vad unde aparuse buba.
Era ambuteiaj pe A0 spre A1 pe aprox. 2km. Se inainta foarte greu. Eu care am iesit spre Militari si tot am asteptat 15 minute si pe final am mai suntat din coada pe banda de urgenta, ca si altii care ieseau spre Bucuresti. Spre A1 cred ca dura vreo 30-40 min.
Dar jalea mult mai mare era pe A1. Nu pe partea mea, eu am mers fluierand. Ci pe iesirea din Bucuresti. Intre DNCB si A0 se inainta lent. Dar de la Gorjului pana la DNCB era jale mare mare mare. Incl. de pe Valea Cascadelor intrare in Maniu = jale. La fel cei pe care probabil Waze ii ducea pe Precizei.
La semafor la Pacii de pe Maniu pe un verde abia treceau 10 masini spre A1.
Este vorba de vineri la ora 18:30-19 dar oricat, e grav! Trebuie facut ceva. Trebuie neaparat banda de intrare pe A1 venind de pe A0 sa nu se termine imediat, ci sa continue pana la urmatorul nod. Cu suprimarea benzii de urgenta si limitare viteza la 100. Gen A3 cand se iese din Petricani, 3 benzi ingustate si 100. Dar de o mie de ori mai bine decat cu 5km pe ora in ambuteiaj.
(click pe poza urmatoare sa o vedeti mare si intre camioane se vede ambuteiajul serpuind )
-
18 IUL 2025 AUTOSTRADA A0 NORD LOT 4 UMB!!
Infrastructura Romania aka adix