A0 și DNCB, centuri București
-
@spooky deschierea A1 - DN6 pare intrata in linie dreapta. Aproape ca ar fi posibila in Aprilie, dar hai sa zicem Mai.
-
@mihai da, posibila in mai ... dar vorbim de Aktor. Asa ca ne prinde iunie sigur.
-
La UMB, aproape au terminat de montat toate predalele.
Probabil că din iunie–iulie, măcar o parte dintre muncitorii de pe DEx12 vor veni aici.
În decembrie fie e gata, fie sunt foarte aproape. -
Salutare tuturor!
-
@adix Salutare adix. Ne bucuram ca ti-ai facut cont aici si ne-am bucura daca pui si filmarile tale, pe care cel putin eu le urmaresc cu interes.
-
-
Hristos a inviat!
-
-
Super filmare. Avanseaza bine chinezii, dar in ritmul lor. Oarecum asemanator cu Alsim Alarko pe sud. Nu-i scoti din boii lor, dar totusi avanseaza constant si astfel treaba se apropie treptat de finalizare.
Poate la inceputul toamnei termina complet nodul asta cu DN2, il deschid in varianta finala si se muta mai departe.
-
-
Final de mai inca e posibil.
Nodul de la Bâcu din cate stiu nu este provizoriu, ci o sa ramâna definitiv.
-
@vancouver dupa ce deschid traficul pe cele doua pasaje (Teghes si Darvari) in doua saptamani ar trebui sa deschida, cel putin DN6-A1. Legatura cu Bacu nu cred ca se termina mai repede de sfarsitul lui iunie, la ce ritm au.
-
Da, asa ar trebui, dar discutam de Aktor si de subcontractori care lucreaza lent.
Ultimele informatii de la Aktor pentru deschidere de trafic sunt "inceput de iunie", pe final de mai urmand sa ceara prereceptia (fara parcari, fara A1-Bâcu).
-