A1, A0, A2 - coridor principal vest-est Nadlac-Sibiu-Pitesti-Bucuresti-Constanta
-
IOAN ADRIAN GICA
"La mulți ani și bine v-am regăsit în noul an!
Azi vă aduc în fața imagini de pe lotul 2 al autostrazii Sibiu Pitești, de la Viaductul Boita, zona cu autorizație de construire. Aici lucrurile merg destul de bine, aproape toate forjale necesare pilelor acestui viaduct sunt aproape finalizate, în momentul de față se lucrează la edificarea culeilor și al pilelor acestui viaduct în paralel cu lucrările de consolidare al bretelei de coborâre de pe autostrada!. S-au continuat lucrarile de foraj suplimentare pentru completarea studiului din teren, ele fiind aproape de finalizare.
Vă doresc tuturor multă sănătate și belșug în toate!
Pe cei ce încă nu s-au abonat îi indemn să o facă mulțumindu-le anticipat!
Vizionare plăcută! "
Autostrada A1 Sibiu Pitesti Lot 2 Boita Cornet Viaduct Boita 09.01.2025
-
Super ca se mișcă bine la acest prim viaduct. Când am trecut eu pe 05.01 lucrau la foraje pe partea cealaltă a Oltului decât DN7, la ca. 3 km sud de Caineni.
-
A0 Aktor lot 3 sud.
-
Nu stiam ca si UMB lucreaza pe A0 lot 3 sud :))
-
IOAN ADRIAN GICA
Autostrada A1 Sibiu Pitesti lot 2 Boita Cornet edificare platformă tunel Robesti 10.01.2025
-
**Proiecte la Înălțime **
Autostrada A1 - Sibiu-Pitesti - Lot 2 - Boita - Cornetu - 11.01.2025 - Viaduct Boita
-
-
In sfarsit se misca ceva si la rampa a doua de la Ogrezeni (rampa pasajului peste A0):
-
Se misca, dar foarte incet
-
Da, macar sa termine culeea si sa se apuce de umplut in spatele ei. Apoi sper intr-un orizont de 4-5 luni sa fie gata supratraversarea si sa mute traficul pe acolo. Si s-a mai scapat de un punct critic.
Autoritatile trebuie neaparat sa puna presiune maxima pe Aktor. Nu mai este tolerabil sa intarzie. TREBUIE sa termina in vara asta. Creeaza o enorma frustrare lipsa acestui mic sector. Vara traficul turistic Oltenia + Muntenia de Vest spre litoral o sa piarda aprox. 1 ora daca nu va fi gata. Si este extrem de enervant si dovada pentru multi ca suntem o tara incapabila in forma actuala.
Nu este suficienta implicarea lui Scriosteanu, care constata ca se mai misca ici colo ceva. Trebuie intervenit si facut presiune de la nivel de prim-ministru si toate tunurile pe Aktor.
Mi-e scârba de aceasta firma.
-
@vancouver ultimul termen asumat in toamna era martie-aprilie, ceea ce la vremea respectiva parea perfect rezonabil. Am fost foarte surprins sa citesc la Scriosteanu ca lotul aceste va fi gata in mai-iunie, ceea ce inseamna o noua amanare de 2 luni. Care acum nu mai are nicio justificare!
Efectiv zici ca n-au oameni.
-
Raducu P Drum
TUNEL Curtea de Arges Ep. 19 - Montare plasa armare si aplicare torcret | NATM Porr |
-
Din informatiile pe care le am, UMB a revenit de azi la treaba la A0 Cernica. Si pe A7. Nu stiu pe DX12 si A3.
-
Raducu P Drum
AUTOSTRADA A1 Sibiu-Pitesti Secțiunea 5 Pitești-Curtea de Arges | 11.01.2025
-
Raducu P Drum
AUTOSTRADA A1 Curtea de Argeș - Tigveni | Sibiu-Pitesti Sectiunea 4 | Stadiu lucrari 11.01.25 | Porr
-
Lucrari timide pe A0 nord lot 4 UMB. Grosul utilajelor asteapta in liniste si pace: