A1, A0, A2 - coridor principal vest-est Nadlac-Sibiu-Pitesti-Bucuresti-Constanta
-
Nu ma asteptam sa se duca discutia in zona aceasta cand am pus fotografia cu harta respectiva. Am vrut mai mult sa fie un exemplu de care era viziunea sa se faca lucrurile acum multi ani si cum/ce se face in acest moment, sau m-ai bine zis cat s-a facut pana in acest moment.
-
Pana la urma la Bacu ramane nod permanent A0 / DJ601A?
-
-
Din câte știu la Bâcu o să rămână permanent giratoriul.
-
Constantin Mateescu
[26 NOI 2024] Lucrări A1 – Lotul 5, Nod rutier Bascov
-
Mai este putin....
-
-
@mihai Asa-s de irelevante filmarile facute de omul acesta. Ce e drept nu e un santier ca si a celor de la PORR sau UMB
-
Da si pe mine ma enerveaza stilul asta de a face filme, cu prezentarea separata a cate unei structuri. Ca atare nu ma uit la ele (bine si din cauza Aktor, ca la filmarile lui adix de pe lotul UMB ma uit mai des). Totusi cine e interesat poate sa vada progresul, chiar si asa fragmentat.
-
De la DRDP Timisoara, lot UMB A1:
-
-
@PaulS a spus în A1, A0, A2 - coridor principal vest-est Nadlac-Sibiu-Pitesti-Bucuresti-Constanta:
@mihai Asa-s de irelevante filmarile facute de omul acesta. Ce e drept nu e un santier ca si a celor de la PORR sau UMB
Da, nu sunt foarte extinse ca filmari, dar surprind progresul lent pe anumite sectiuni.
-
@vancouver a spus în A1, A0, A2 - coridor principal vest-est Nadlac-Sibiu-Pitesti-Bucuresti-Constanta:
Da si pe mine ma enerveaza stilul asta de a face filme, cu prezentarea separata a cate unei structuri. Ca atare nu ma uit la ele (bine si din cauza Aktor, ca la filmarile lui adix de pe lotul UMB ma uit mai des). Totusi cine e interesat poate sa vada progresul, chiar si asa fragmentat.
Putem sa le si sarim. Si mie mi se pare ciudat ca sunt cel mai des publicate cu cateva zile intarziere.
-
@vancouver a spus în A1, A0, A2 - coridor principal vest-est Nadlac-Sibiu-Pitesti-Bucuresti-Constanta:
De la DRDP Timisoara, lot UMB A1:
Realist, cât durează să termine portalurile și să poată începe lucrările propriu-zise la galeria tunelului?