Arad
-
El a subliniat că “podul respectă cerinţele de rezistenţă şi stabilitate pentru care a fost proiectat”, dar nu sunt respectate “cerinţele vizuale”, motiv pentru care s-a refuzat recepţia lucrării.
“Asta ca să închidem orice discuţie care a fost de-a lungul ultimelor luni, cum că azi-mâine podul se prăbuşeşte. Şi eu am pus întrebări suplimentare, mi s-a spus că ar putea fi dat în folosinţă, doar că, evident, noi refuzăm, pentru că este acea neconformitate vizuală. Pentru corecţiile ce urmează a fi făcute, s-au propus mai multe faze. Prima etapă este readucerea podului la linia roşie, adică la forma şi nivelul la care ar trebui să fie, apoi, în etapa a doua, diminuarea unor sarcini permanente pentru a corecta deformarea”, a spus primarul.
-
@vancouver a spus în Arad:
> El a subliniat că “podul respectă cerinţele de rezistenţă şi stabilitate pentru care a fost proiectat”, dar nu sunt respectate “cerinţele vizuale”, motiv pentru care s-a refuzat recepţia lucrării.500 RON au plătit ca să scape de proști, dar pentru ce le-au dat amendă ?
Nu aveau cască cerințele vizuale !? -
-
-
-
-
-
-
-
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare