Centuri rutiere
-
-
De unde mai scoatem si astea 2 miliarde de coco?
-
La cum se misca...m-ar mira sa se face ceva legat de aceasta centura..
-
Din momentul in care se semneaza contractul de executie nu mai exista cale de intoarcere. Pe scurt, statul se angajeaza prin contract sa dea banii. Si antreprenorul se angajeaza sa execute. Nu prea sunt cazuri in ultimii 10 ani, in care sa se semneze, dar sa nu se inceapa lucrul. Iar DIMEX e firma serioasa, chiar daca la DX4 si-a dat doctoratul.
-
Participarea ministrului Transporturilor și Infrastructurii, Sorin Grindeanu, la semnarea contractului pentru proiectarea și execuția lotului 2 al Centurii Metropolitane Cluj (Gilău - A3 – Cluj- Napoca - Apahida - DX4), la sediul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii
https://fb.watch/zxrETSsou-/ -
-
Centura Comarnic :
Construită în vestul orașului, centura are 6 km lungime, 3 poduri și un pasaj peste râul Prahova și calea ferată!
Lucrările sunt realizate în proporție de 65% și vor aduce un beneficiu major în perioadele cu trafic intens.
-
Pod Centură Comarnic - Valea Prahovei - DN1 - 18.5.2025
shoppy Infrastructure
-
-
Imi explica si mie cineva ce inseamna semnul asta?
Adica riveranii au voie sa depaseasca cu tupeu, restul nu? Sau cum?
Sau noi avem voie sa depasim riveranii? Si de unde stim cine este un riveran? Scrie mare pe fundul lui: RIVERAN? Trebuie sa puna avariile si atunci stim, sau cum?
Bine, in Romania poti sa pui avariile si in mijlocul bulevardului, ca nu se mai leaga ninemi de tine. Sau daca se leaga ii spui senin: "pai nu vezi ca am avariile!" (asa mi-a raspuns mie unul care bloca traficul prin Bucuresti!)
-
@vancouver
Probabil nu au avut cum sa il prinda la intrare sub semnul de interzis. Stam bine pe improvizatii
. Sa speram ca doar asta a fost si ca o sa il dea jos cand se deschide.