Drumul Valea Larga
-
-
Deschis de astazi
-
@mihai
arata bine in video, in realitate se pare ca la borduri s-au zgarcit rau de tot am inteles, si ca sunt foarte multe deja crapate/sparte ....Daca trece cineva pe acolo, ar fi fain sa vedem niste poze in detaliu.
-
La capatul dinspre Bd. Timisoara s-a asfaltat si banuiesc ca multi se asteptau sa se si deschida. Azi am vazut ceva ciudat: marcaje si sageti cu vopsea galbena care arata ca se va deschide cu cate o banda pe sens bucata asfaltata si probabil se va inchide partea pe care se circula acum. Posibil pentru a completa bordurile si zona centrala, posibil pentru altceva, dar primarul S6 spunea ca deschiderea va fi peste vreo luna, nu in cateva zile cum sugera asfaltul cel nou.
-
Au deviat circulatia si au scos asfaltul pe portiunea veche pana la hidroizolatia de la un podet sau canivou (nu imi dau seama ce e acolo) peste tevile de termoficare. Azi pe la pranz 2 oameni lucrau la ceva, cat am stat de vreo 3-4 ori la semafor nu am reusit sa imi dau seama ce fac in afara de frecat menta. Cozile sunt la fel de mari spre Bd. Timisoara.