Forum Construim România
    • Categorii
    • Recente
    • Taguri
    • Populare
    • Utilizatori
    • Grupuri
    • Înregistrare
    • Autentificare

Drumul Valea Larga

Scheduled Pinned Închis Moved BUCURESTI
    5 Mesaje 3 Posters 469 Vizualizări 2 Watching
    Se încarcă mai multe mesaje
    • Vechi la Noi
    • Noi la Vechi
    • Most Votes
    Răspunde
    • Răspunde ca subiect
    Login pentru a răspunde
    Acest subiect a fost șters. Doar utilizatorii cu privilegii pentru moderarea subiectelor îl poate vedea.
    • M Deconectat
      mihai
      ultima editare de mihai

DRUMUL VALEA LARGA REABILITAT SI MODERNIZAT APROAPE DE INAUGURARE 20.10.2024.
      M 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
      • M Deconectat
        mihai @mihai
        ultima editare de mihai

Deschis de astazi

Deschidere Drumul Valea Larga | Bucuresti | Romania | 26 Octombrie 2024
        U 1 Reply Last reply Răspunde Citează 1
        • U Deconectat
          UnulAltul @mihai
          ultima editare de

@mihai
          arata bine in video, in realitate se pare ca la borduri s-au zgarcit rau de tot am inteles, si ca sunt foarte multe deja crapate/sparte ....

Daca trece cineva pe acolo, ar fi fain sa vedem niste poze in detaliu.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 0
          • A Deconectat
            Adrianb1
            ultima editare de

La capatul dinspre Bd. Timisoara s-a asfaltat si banuiesc ca multi se asteptau sa se si deschida. Azi am vazut ceva ciudat: marcaje si sageti cu vopsea galbena care arata ca se va deschide cu cate o banda pe sens bucata asfaltata si probabil se va inchide partea pe care se circula acum. Posibil pentru a completa bordurile si zona centrala, posibil pentru altceva, dar primarul S6 spunea ca deschiderea va fi peste vreo luna, nu in cateva zile cum sugera asfaltul cel nou.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
            • A Deconectat
              Adrianb1
              ultima editare de

Au deviat circulatia si au scos asfaltul pe portiunea veche pana la hidroizolatia de la un podet sau canivou (nu imi dau seama ce e acolo) peste tevile de termoficare. Azi pe la pranz 2 oameni lucrau la ceva, cat am stat de vreo 3-4 ori la semafor nu am reusit sa imi dau seama ce fac in afara de frecat menta. Cozile sunt la fel de mari spre Bd. Timisoara.

1 Reply Last reply Răspunde Citează 2
              • First post
                Last post