Drumul Valea Larga
-
-
Deschis de astazi
-
@mihai
arata bine in video, in realitate se pare ca la borduri s-au zgarcit rau de tot am inteles, si ca sunt foarte multe deja crapate/sparte ....Daca trece cineva pe acolo, ar fi fain sa vedem niste poze in detaliu.
-
La capatul dinspre Bd. Timisoara s-a asfaltat si banuiesc ca multi se asteptau sa se si deschida. Azi am vazut ceva ciudat: marcaje si sageti cu vopsea galbena care arata ca se va deschide cu cate o banda pe sens bucata asfaltata si probabil se va inchide partea pe care se circula acum. Posibil pentru a completa bordurile si zona centrala, posibil pentru altceva, dar primarul S6 spunea ca deschiderea va fi peste vreo luna, nu in cateva zile cum sugera asfaltul cel nou.
-
Au deviat circulatia si au scos asfaltul pe portiunea veche pana la hidroizolatia de la un podet sau canivou (nu imi dau seama ce e acolo) peste tevile de termoficare. Azi pe la pranz 2 oameni lucrau la ceva, cat am stat de vreo 3-4 ori la semafor nu am reusit sa imi dau seama ce fac in afara de frecat menta. Cozile sunt la fel de mari spre Bd. Timisoara.
-
E deschis complet capatul dinspre Bd. Timisoara. Nu stiu de cand, dar azi mai pe seara era deschis si circulat.
-
Capatul ala deschis e un pioc dubios, cu piste de biciclete care traverseaza si se opresc in bordura mediana. Nu am apucat sa dau o tura cu bicicleta ca sa vad in detaliu ce au facut acolo, dar din masina ceva e gresit.
Iar semaforul dinspre Bd Timisoara spre Valea Larga e o oroare, sunt 2 semafoare cu timpi diferiti si se face stanga aiurea, mai ales ca e si linia de tramvai acolo.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare