A6, DEx12 autostrăzi și drumuri express Oltenia
-
S-au aprins luminile pe tronsonul 1 al DEx12 Craiova – Pitești!
S-au aprins luminile pe tronsonul 1 al DEx12 Craiova – Pitești! Deocamdată este probat sistemul de iluminat, dar de săptămâna viitoare se va putea circula pe aici. Totul este pregătit pentru marea inaugurare!Asocierea Ozaltin – Strade Bauunternehmung – Visio a dat dovadă de o mobilizare exemplară în acest an și a finalizat lucrările cu trei luni mai devreme decât termenul contractual.
-
@vancouver aici e o filmare de acum 1 luna, Dupa cum se vede, majoritatea aveau deja grinzi.
Asociația Pro Infrastructură
Drumul Expres DEx12 Pitești (Oarja/Catanele)-Colonești - 21.10.2024
-
Cristian Pistol facebook:
Sapt. viitoare poate, lot 1.
-
Acum cateva momente, Podu Brosteni, lot 4 Cra-Pi:
-
@vancouver Vine si o filmare ?
-
Din pacate nu, poate de pe T1 de la Ozaltin.
-
E bine uite si o filmare, de la Euro24 Media:
De fapt sursa filmarii este facebook Cristian Pistol:
-
@vancouver Cum e lotul 4 ? In zona care urmeaza sa fie deschisa ?
-
Nu stiu, ca nu sunt eu acum acolo. Este un coleg de la care am pozele. Dar il intreb.
-
Acest mesaj a fost șters! -
Calitatea asfaltului:
lot 4 UMB: ok
lot 3 UMB, in trafic de anul trecut: multe tasari, prea multe, aproape la fiecare pod / podet
lot 1 Ozaltin: foarte okPana la urma e mai bine ca Albota - A1 nu mai are sanse anul asta. Vor putea sa lucreze in liniste pana la vara la asfalt. Estimez o finalizare in iunie-iulie. Cu mentiunea ca probabil ianuarie-martie nu se va lucra sau doar nesemnificativ, la fel ca anul acesta (am mai explicat).
-
Deschiderea circulatiei: 28 sau 29.11 ambele loturi, si Olzaltin (fara pasajul peste centura Craiova) si lotul UMB pana la Albota, inclusiv drumul de legatura. Evident fara DX partea dintre Albota si A1.
Grindeanu merge pe 27.11 pe T1 si o sa anunte data exacta a deschiderii.
-