A1, A0, A2 - coridor principal vest-est Nadlac-Sibiu-Pitesti-Bucuresti-Constanta
-
Din informatiile pe care le am, UMB a revenit de azi la treaba la A0 Cernica. Si pe A7. Nu stiu pe DX12 si A3.
-
Raducu P Drum
AUTOSTRADA A1 Sibiu-Pitesti Secțiunea 5 Pitești-Curtea de Arges | 11.01.2025
-
Raducu P Drum
AUTOSTRADA A1 Curtea de Argeș - Tigveni | Sibiu-Pitesti Sectiunea 4 | Stadiu lucrari 11.01.25 | Porr
-
Lucrari timide pe A0 nord lot 4 UMB. Grosul utilajelor asteapta in liniste si pace:
-
tot A0 nord lot 4 UMB:
-
3 benzi pentru Bucuresti - Pitesti, relansare licitatie SF:
-
A0 nord, de la Scriosteanu:
- aprobat nod rutier Pantelimon (indicatorii in guvern, ultimul pas inainte de lansarea licitatiei de executie)
- A0N4 UMB - se pare ca UMB are ca target sa termine in toamna
Sursa:
-
Excelent. Nu mi-e clar de ce nodul acesta n-a existat din proiectul initial.
-
Să sperăm că licitația merge bine și că se apucă de lucru anul acesta la nod.
În rest, se pare că firma „fără capacitate” se descurcă bine pe mai multe fronturi. -
-
A0 lot 3 sud Aktor, Scriosteanu:
-
-
Știe cineva când ar fi șanse să vedem WeBuild lucrând la portalul Tunelului Poiana? În primăvara aceasta?
-
Dacă nu greșesc, au primit AC pe aproximativ 10 km, care includ tunelul Poiana. Așadar cât de curând ar trebui să-i vedem la lucru. Mai trebuie să și meargă cineva până acolo, să filmeze …
-
Se pare ca de azi încep sa lucreze la tunel Poiana.
-
Autostrada cu tuneluri, mobilizare mare pe șantierul A1 Deva - Lugoj
-
slaba miscarea la portaluri. Greu de tot se misca...
Se vede ca o bajbaie...Imi aduc aminte de PORR care intr-o luna aveau portalurile gata....
-
Da, si eu ma asteptam la ceva mai multa miscare. Adica macar unul din portaluri sa intre in el ca si cand nu mai exista cale de intoarcere ("als gäbe es keinen Weg zurück" - expresie din germana). Poate in zilele urmatoare. Raman optimist.
-
@vancouver În ultimii ani, UMB a demonstrat că știe ce face și a crescut foarte mult. Și eu am încredere că, până în primăvară, începem să vedem lucruri mai serioase pe acest lot.
-
Mihai Panait
Autostrada A0 | LOT 4 | 21.ian | PASAJ CFR | LAC CERNICA | UMB Ep. 11