Filmari DPS Romania-Trains
-
Bine v-am (re)gasit ! Cu permisiunea dvs, aici voi posta realizarile mele "cinematografice", exclusiv filmari cu trenuri si din tren.
Pentru inceput: La ceas aniversar-17 ani de Youtube-va invit sa vizionati cateva trenuri filmate in statia CFR Bucuresti Baneasa. Vizionare placuta !
Multumesc pentru ajutor !
-
Salut si bine ai venit. Ti-am schimbat reputatia la 5, ca sa poti posta imediat linkuri.
Iti urmaresc toate filmarile pe youtube. Faci o treaba super. Multumesc!
-
@DPS Chiar interesante filmările tale.....m-am abonat,ti-am dat si un like!
-
50 de trenuri cu show de goarne in iarna la halta Carpati-Vizionare placuta ! Multumesc inca o data Duta_C + Vancouver !
-
Show feroviar cu vehicule noi-Sosire 4 rame PESA+probe LEMA 483-015 si Coradia 013+Bonus Vectron 412 - Vizionare placuta !
-
In data de 15 martie 2026 au sosit la Bucuresti ramele electrice Alstom Coradia Stream tip RE-IR 101 cu numerele 016 si 017, intr-un convoi tractat de operatorul privat de transport de marfa Transferoviar Grup. Vizionare placuta !
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Înregistrare Autentificare