A0 și DNCB, centuri București
-
@vancouver dupa ce deschid traficul pe cele doua pasaje (Teghes si Darvari) in doua saptamani ar trebui sa deschida, cel putin DN6-A1. Legatura cu Bacu nu cred ca se termina mai repede de sfarsitul lui iunie, la ce ritm au.
-
Da, asa ar trebui, dar discutam de Aktor si de subcontractori care lucreaza lent.
Ultimele informatii de la Aktor pentru deschidere de trafic sunt "inceput de iunie", pe final de mai urmand sa ceara prereceptia (fara parcari, fara A1-Bâcu).
-
-
-
Salut adix si multumim pentru efortul tau. Evident ma uit la video pe youtube si dau like de fiecare data.
Din pacate nu la fel de multumit pot fi de CCECC... Totusi remarc o treaba - zic eu buna - la chinezi: s-au apucat de antretoaze (grinzile monolite transversale care unesc grinzile prefabricate la capetele celor din urma, adica peste pile) inainte sa puna predalele. In felul acesta cofreaza / toarna / decofreaza mai usor. Se vede la min. 3:35.
-
[22.04.2025] Progres dupa o luna - Autostrada Centura A0 Bucuresti, Lot 3 Sud #AKTOR #intrakat
De sus cu Vlad
-
-
-
@vancouver Podul dintre lotul celor de la Aktor si Pizzarotti sti de cine o sa fie facut ? Teoretic pare Pizzarotti.
-
@PaulS da, podul este la Pizzarotti. Aktor in schimb face descarcarea, care nu era prinsa in contract initial.
-
@vancouver Dar in contractul initial acel pod/pasaj facea partea din lotul celor de la Aktor ?
-
-
@PaulS Nu stiu sa-ti raspund la intrebarea asta.
-
-
Autostrada A0 | LOT 4 | 29 Aprilie 2025 | VIADUCT CERNICA | UMB Ep.16
Mihai Panait
-
Irinel Ionel Scriosteanu :
𝗖𝗮𝗿𝗲 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝘀𝘁𝗮𝗱𝗶𝘂𝗹 𝗹𝘂𝗰𝗿𝗮̆𝗿𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗽𝗲 𝘂𝗹𝘁𝗶𝗺𝘂𝗹 𝗹𝗼𝘁 𝗱𝗶𝗻 𝘀𝗲𝗺𝗶-𝗶𝗻𝗲𝗹𝘂𝗹 𝘀𝘂𝗱𝗶𝗰 𝗮𝗹 𝗔𝟬
Am făcut astăzi o nouă vizită neanunțată pe șantierul 𝗟𝗼𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 𝟯 𝗦𝘂𝗱 al 𝗔𝘂𝘁𝗼𝘀𝘁𝗿𝗮𝘇𝗶𝗶 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀𝘁𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶 #𝗔𝟬, pentru a verifica evoluția lucrărilor pe acest ultim lot din semi-inelul sudic.
Acest lot a intrat în linie dreaptă pentru a fi dat în trafic până la sfârșitul lunii mai.
Vă voi prezenta în acest video evoluția lucrărilor din ultima săptămână, in principalele puncte de lucru.
-
Autostrada A0 Sud, Lotul 3 - Teghes
Dragos Coste
-
Irinel Ionel Scriosteanu :
𝗔𝘀𝗳𝗮𝗹𝘁 𝗽𝗲 𝗶̂𝗻𝗰𝗮̆ 𝘂𝗻 𝗹𝗼𝘁 𝗱𝗶𝗻 𝗔𝘂𝘁𝗼𝘀𝘁𝗿𝗮𝗱𝗮 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀̦𝘁𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶 #𝗔𝟬
Am fost in această seara pe șantierul 𝗟𝗼𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 𝟰 al 𝗔𝘂𝘁𝗼𝘀𝘁𝗿𝗮𝘇𝗶𝗶 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀𝘁𝗶 #𝗔𝟬 𝗡𝗼𝗿𝗱, unde antreprenorul așterne asfalt pe un tronson de drum din acest lot.
Stadiul lucrărilor este următorul:
️ se execută lucrări de așternere asfalt pe porțiunea cuprinsă între pasajul peste calea ferată București Sud - Oltenița și podul peste lacul Cernica;
️ la podul peste lacul Cernica (1,3 km lungime) se execută lucrări de armare, cofrare și betonare a radierilor, elevațiilor si riglelor;
️ la pasajul peste calea ferată București Sud - Oltenița s-a finalizat montarea tablierului metalic și a grinzilor din beton, s-au montat predalele și se lucrează la armarea plăcii de suprabetonare;
️ se lucrează la finalizarea terasamentelor pe celelalte sectoare ale lotului;
️ la pasajul pe autostradă peste DJ301 dintre Cernica și Centura București s-a finalizat partea de suprastructură, elevații pile și culee și urmează montarea grinzilor prefabricate.
️ Mobilizarea antreprenorului este foarte bună, fiind prezenți pe șantier ~480 persoane și 180 utilaje.
-
-