A1 - Nădlac-Timișoara-Sibiu-Pitești-București
-
Autostrada A0 Sud, Lotul 3 - Teghes - 8 Februarie
Dragos Coste
-
Autostrada A1!Lotul 2-Organizarea de santier!Giratoriul provizoriu-DN7 Valea Oltului!
Crisuper 1
-
A0 lot 4 nord.
-
Autostrada A0 Sud Lot 3 (incomplet). 08.02.2025 Situatie Lucrari Infrastructura
BabaDog
-
-
Sectiunea 4 Tigveni - Curtea de Argeș - (Momaia - Tigveni) Update lucrari 08.02.2025
OL10X
-
Autostrada noua, "bine" "gandita". Sau nu prea?
-
A0 UMB Cernica:
-
Mda. Nu te poti pune cu Aktor: "Cu certitudine pana in 15 Aprilie" a devenit "pana la sfarsitul lunii Mai".
-
-
Cristian Pistol :
Secțiunea Pitești -Curtea de Argeș a Autostrăzii Sibiu-Pitești (A1) se apropie de finalizare!
Pe ultimii 15 km ai acestei secțiuni (Nod Băiculești -Curtea de Argeș) stadiul lucrărilor la partea de drum a ajuns la 95%.
Aceștia se vor adăuga celor 15,77 km pe care s-a deschis circulația anul trecut, cu aproape 8 luni mai devreme față de termenul contractual.
-
Breteaua de legatura A1 - DN langa Curtea de Arges e in stadiu incipient. E ceva mobilizare acolo, dar mai e de lucru.
-
@vancouver Oare sti daca mai sunt ceva probleme in zona respectiva ? ( expropiere/schimbari ale proiectului ) ?
-
Din ce stiu nu mai sunt probleme, s-a rezolvat tot ce ținea de hârtii.
-
-
95,5% (galerie pe sensul Sibiu-Pitești). Au fost forați 1.271 m din totalul de 1.337 m.
81,6% (galerie pe sensul Pitești - Sibiu). Au fost forați 1.088 m din totalul de 1.342
Au mai rămas aproximativ 60 de metri până la ieșirea din prima galerie.
Până pe 15 martie va fi străpunsă. Cum a zis si @vancouver -
-
@mike_us WOW ! Nu-mi vine sa cred ce viteza au prins la ridicatul grinzilor, pare ca vor in urmatoarele zile / saptamani sa ridice toate grinzile. Din ce vad mai au de ridicat doar 84 de grinzi. ( 7 deschideri ) .
-
Cu fiecare filmare mi se intareste convingerea ca PiSi L4 se deschide circulatiei anul acesta.
-
@mihai Asa pare, dar cred ca pentru finalizare punctul critic este tunelul. Cred ca sunt sanse reale pentru a se deschide pe un singur sens. Din pacate nu sunt din domeniu si nu stiu daca este "safe" deschiderea unui singur fir.