A1 - Nădlac-Timișoara-Sibiu-Pitești-București
-
Si un bun comentariu pe youtube la acest video:
mirceaalexandru400
acum 3 ore (editat)
Fenomenul Teghes, episodul 1042. Daca citesc cei de la Aktor ii rog sa nu isi modifice ritmul de lucru. Nu au niciun motiv sa se grabeasca si sa-si asume riscuri. Ca sa citam din tov. Ciurea, trebuie sa evitam ca "pe altarul vitezei, sa sacrificăm acum calitatea", cum fac alte firme. Doamne ajuta, si la cat mai multe episoade. -
@vancouver M-ai făcut să caut comentariul ca să îi pot da și eu un like.
Dacă nu mă înșală memoria, pe lotul acesta, acum câțiva ani, UMB a licitat și el împotriva Aktor. Și atunci, PUM își dorea ca UMB să nu câștige.
Uite că au obținut ce și-au dorit. -
Autostrada A0 Sud, Lotul 3 - Teghes - 8 Februarie
Dragos Coste
-
Autostrada A1!Lotul 2-Organizarea de santier!Giratoriul provizoriu-DN7 Valea Oltului!
Crisuper 1
-
A0 lot 4 nord.
-
Autostrada A0 Sud Lot 3 (incomplet). 08.02.2025 Situatie Lucrari Infrastructura
BabaDog
-
-
Sectiunea 4 Tigveni - Curtea de Argeș - (Momaia - Tigveni) Update lucrari 08.02.2025
OL10X
-
Autostrada noua, "bine" "gandita". Sau nu prea?
-
A0 UMB Cernica:
-
Mda. Nu te poti pune cu Aktor: "Cu certitudine pana in 15 Aprilie" a devenit "pana la sfarsitul lunii Mai".
-
-
Cristian Pistol :
Secțiunea Pitești -Curtea de Argeș a Autostrăzii Sibiu-Pitești (A1) se apropie de finalizare!
Pe ultimii 15 km ai acestei secțiuni (Nod Băiculești -Curtea de Argeș) stadiul lucrărilor la partea de drum a ajuns la 95%.
Aceștia se vor adăuga celor 15,77 km pe care s-a deschis circulația anul trecut, cu aproape 8 luni mai devreme față de termenul contractual.
-
Breteaua de legatura A1 - DN langa Curtea de Arges e in stadiu incipient. E ceva mobilizare acolo, dar mai e de lucru.
-
@vancouver Oare sti daca mai sunt ceva probleme in zona respectiva ? ( expropiere/schimbari ale proiectului ) ?
-
Din ce stiu nu mai sunt probleme, s-a rezolvat tot ce ținea de hârtii.
-
-
95,5% (galerie pe sensul Sibiu-Pitești). Au fost forați 1.271 m din totalul de 1.337 m.
81,6% (galerie pe sensul Pitești - Sibiu). Au fost forați 1.088 m din totalul de 1.342
Au mai rămas aproximativ 60 de metri până la ieșirea din prima galerie.
Până pe 15 martie va fi străpunsă. Cum a zis si @vancouver -
-
@mike_us WOW ! Nu-mi vine sa cred ce viteza au prins la ridicatul grinzilor, pare ca vor in urmatoarele zile / saptamani sa ridice toate grinzile. Din ce vad mai au de ridicat doar 84 de grinzi. ( 7 deschideri ) .