A1, A0, A2 - coridor principal vest-est Nadlac-Sibiu-Pitesti-Bucuresti-Constanta
-
A0 nord, de la Scriosteanu:
- aprobat nod rutier Pantelimon (indicatorii in guvern, ultimul pas inainte de lansarea licitatiei de executie)
- A0N4 UMB - se pare ca UMB are ca target sa termine in toamna
Sursa:
-
Excelent. Nu mi-e clar de ce nodul acesta n-a existat din proiectul initial.
-
Să sperăm că licitația merge bine și că se apucă de lucru anul acesta la nod.
În rest, se pare că firma „fără capacitate” se descurcă bine pe mai multe fronturi. -
-
A0 lot 3 sud Aktor, Scriosteanu:
-
-
Știe cineva când ar fi șanse să vedem WeBuild lucrând la portalul Tunelului Poiana? În primăvara aceasta?
-
Dacă nu greșesc, au primit AC pe aproximativ 10 km, care includ tunelul Poiana. Așadar cât de curând ar trebui să-i vedem la lucru. Mai trebuie să și meargă cineva până acolo, să filmeze …
-
Se pare ca de azi încep sa lucreze la tunel Poiana.
-
Autostrada cu tuneluri, mobilizare mare pe șantierul A1 Deva - Lugoj
-
slaba miscarea la portaluri. Greu de tot se misca...
Se vede ca o bajbaie...Imi aduc aminte de PORR care intr-o luna aveau portalurile gata....
-
Da, si eu ma asteptam la ceva mai multa miscare. Adica macar unul din portaluri sa intre in el ca si cand nu mai exista cale de intoarcere ("als gäbe es keinen Weg zurück" - expresie din germana). Poate in zilele urmatoare. Raman optimist.
-
@vancouver În ultimii ani, UMB a demonstrat că știe ce face și a crescut foarte mult. Și eu am încredere că, până în primăvară, începem să vedem lucruri mai serioase pe acest lot.
-
Mihai Panait
Autostrada A0 | LOT 4 | 21.ian | PASAJ CFR | LAC CERNICA | UMB Ep. 11
-
PiSi lot 2 Mapa:
-
Foarte bun mini-reportajul facut de constructor. Par pusi pe treaba.
Finalizarea studiului geotehnic (in noiembrie 2024) si faptul ca a fost predat la CNAIR este o veste excelenta. In cazul cel mai nefericit in care acest contract nu se va putea continua din diverse motive (de ex. financiare), la o relicitare cu totul altfel o sa stea lucrurile cu studiul geotehnic pe masa.Practic putem spune ca acum a fost finalizat SF-ul.
A evitat sa spuna cand o sa fie gata proiectarea, doar atat: in cel mai scurt timp. Asta poate fi o saptamana, o luna sau un an. Dar dat fiind ca pregatesc drumuri de acces in zona Robesti, spre tunelul de acolo si spre un pod, presupun ca vor urgenta un sector de cativa km, care cuprinde tunelul Robesti, si poate ca in primavara sa avem AC pe acolo.