A1, A0, A2 - coridor principal vest-est Nadlac-Sibiu-Pitesti-Bucuresti-Constanta
-
Raducu P Drum
AUTOSTRADA A0 Nord lot 4 DN3 - A2 | Stadiu lucrari 14.12.2024
-
Răducu P Drum- YT channel -
Raducu P Drum
TUNEL Curtea de Arges Ep. 18 - Turnare beton captuseala interioara | NATM Porr | Raducu P Drum
-
Infrastructura Romania
15 DEC 2024 Autostrada A0 Nord lot 3 COMPLET CCECC
-
Nod A0 / DN3: proiectul este gata si a fost aprobat de CNAIR + MT. Urmeaza indicatori in guvern si lansarea licitatiei de executie:
-
Mihai Panait
Autostrada A0 | LOT 4 | 16.12 | PASAJ CFR | LAC CERNICA | UMB Ep. 11 |
-
@rockband
Gresit ! Toti cei cei care abordeaza Transfagarasanul beneficiaza de asemenea. -
@casio a spus în A1, A0, A2 - coridor principal vest-est Nadlac-Sibiu-Pitesti-Bucuresti-Constanta:
Răducu P Drum- YT channel
Destul de multe alunecari ale solului nisipos de-o parte si de alta a Dealului Momaia. Am numarat cel putin 10 punct de alunecare:
- Alunecare la minutul 3:15, inainte de tunel
- Multiple alunecari intre 4:39 - 4:55 dupa tunel
- Multiple alunecari intre 5:30 - 5:35 in apropierea Nodului Tigveni
Cel putin pe sectorul Tunel Momaia - Nod Tigveni e vorba de a doua alunecare a acelor terasari, dupa ce si primele au alunecat.
-
@mihai
Da, asa e: e cam groasa situatia.Dar, cel putin deocamdata, eu observ un lucru : alde Porr nu se plang si nici nu cred ca o vor face.
Deci alta mentalitate pur si simplu !
Eu unul exclud un scenariu de gen: "Na-ti-o franta, ca ti-am dres-o ! Eu imi iau jucariile si plec , sau mai sariti gros la cap"!, cum deja exista precedent pe plaiurile geto-dacice. -
Și pe lotul 1 au avut probleme cu alunecările
Dar cu muncă si perseverență...le-au rezolvat...