Centuri rutiere, inclusiv DNCB
-
Grinzi la centura Comarnic peste CF:
-
Centura Zalau. Hai ca poate termina candva...
-
Vad ca au terminat de stabilizat alunecarea de la 4:22.
Va fi insa interesant ce va face dealul cand fix prin aceeasi coama va trece si A3 Poarta Salajului - Nusfalau.
-
Poate n-ar fi rau sa enumeram si centurile 1+1 inaugurate anul asta: Tg Jiu, Barlad, Sf. Gheorghe, Alesd, Baile Felix, Beius... Eventual si rateurile: Zalau, Focsani Nord (legatura DN2 - DN2D din contractul UMB pentru A7)...
Nu de alta, dar unele dintre ele aduc avantaje la acelasi nivel cu o autostrada in zona respectiva, dar la un cost de 10-15% din cel au unei autostrazi.
-
Uh, ce-am uitat: Timisoara Sud!
-
Cristian Marius Man
Centura Zalăului, 14 noiembrie 2024
-
Cred ca termina pana de 1 Mai...
2026! -
Centura Comarnic:
-
Air Design
Centura de Est Arad - 25.11.2024
-
VO Branesti:
PS. Acum vad ca filmarea e ceva mai veche, de acum 3 sapt. Intre timp s-au montat deja grinzi pe pasajul peste CF.
-
DNA si Parchetul European au facut azi o vizita de lucru la CNAIR:
-
-
Deschidere preconizata anul asta.
-
bravo. POOR
-
@mihai
centura asta imi da amintiri triste.De pe vremurile cand ne dadeam jos la Mako si intram in Romania....
valeu ce dezastru era, se statea la bariera de 2-3 ori daca nu o luai prin Arad...
si o mizerie de nedescris, vanzatori ambulanti la acele bariere, un drum rupt pe fosta centura Arad...
Doamne, ce vremuri. -
@UnulAltul A fost ,... incet ,incet se schimba infrastructura Romaniei .
Normal ,dorim sa fie acum...,dar asta e. -
Anul acesta o sa fie si un an record al centurilor rutiere (la nivel de DN). As vrea sa fac o statistica, daca mai stiti puteti sa ma ajutati / corectati:
Timisoara Sud - 26km
Tg. Jiu - 20 km
Barlad - 11 km
Sf. Gheorghe - 12 km
Vadu Pasii - 8 km *(1)
Alesd - 6 km
Sanmartin / Baile Felix - 6 km *(2)
Beius - 7 km
Osorhei - 6 km
inel metropolitan Oradea - 12 km deschisi pana acum din 17
TOTAL = 114 km !
*(2) in unele cazuri cum ar fi la Baile Felix mai sunt si km buni de drumuri de legatura, in cazul de fata aproape 3km, dar nu ii voi lua in considerare, nefiind de importanta nationala.
*(1) Legat de centura Vadu Pasii, ea nu se numara la km de autostrada, desi a fost facuta de UMB in cadrul A7. Totusi sunt 8 km de drum nou. Si mi se par de importanta nationala, leaga DN2 de A7, chiar daca in acte figureaza ca drum judetean.
Ar mai fi, dar din cate stiu inca nu sunt gata:
Biharia = 5,6 km
Fagaras = ?Astept pareri si sau completari.