A7 Ploiești - Bacău - Suceava
-
Asfaltari Domnesti
-
BLASFEMIE!!!!
Asta e gandire de corporatie. La noi se merge pe primiza “domle’…a semnat sa faca…”. Poate factorii decidenti ar gandi o asemenea schema ca mai vad si ei una alta. Dar societatea ar accepta? Le este frica.
Dupa ce ca “s-au intins mai mult decat pot duce” le mai dam si premii?!!! -
@Azzl Stiu asta. Era mai mult un monolog teoretic, de tip Cirstoiu: ”o analiză la rece”.

-
V vancouver moved this topic from AUTOSTRĂZI ȘI DRUMURI
-
@vancouver Nu cred ca ai dreptate. Este musai sa fie facuta recepția pana la 31.08.2025 pentru a deconta integral, cel putin asta am inteles eu de fiecare data cand a fost discutat acest subiect
-
@trismegistul asa o fi. Dar la un moment dat era ideea ca PNRR nu se poate renegocia. Suntem Europeni. Totul se poate negocia.
-
Buna seara tuturor
Dupa amiaza m-am intors din Moldova la Bucuresti si am facut poze la loturile de autostrada A7 Construite de UMB si erau pe santiere.
Care e optiunea cea buna sa postez pozele pe acest forum?
-

@alexandru31 Cel mai simplu mod este să folosiți opțiunea de încărcare imagini din editorul mesajului: pictograma încercuită în captura dvs. de ecran.
Faceți click pe acel buton și selectați fotografiile din telefon / calculator, iar serverul le va încărca automat. -
Ii trebuie reputatie 3 (adică 3 like-uri) ca să poată să încarce poze.