A6, DEx12 autostrăzi și drumuri express Oltenia
-
Salutari
Citesc forumurile de autostrazi de mai mult timp dar nu am scris, vin si eu cu cateva informatii de la compania de drumuri
Am intrebat pe 29 Octombrie si mi au raspuns azi destul de mult a durat
Autostrada de la Filiasi la Severin are temele geotehnice aprobate in jur de 7000ml de facut
Autostrada de la Severin spre Domasnea are aprobata analiza multicriteriala 2 in 10 Octombrie cu o varianta ce ma bucura, daca stiti, primele variante nu aveau nod pentru orsova , iar varianta aprobata are nod dedicat orasului orsova in rest varianta este exact la fel,varianta albastra.
de la Domasnea la Caransebes se asteapta sa se decida care varianta e optimazi buna!
-
@daco bine ai venit si multumim de informatii!
-
Interesante informatii si e bine ca se face SF. Din pacate nu ajung banii si pentru A6 in zona grea, cu tunel. Maxim Filiasi - Drobeta si Lugoj - Caransebes se pot face in urmatorii 15 ani. Dar si astea sunt cu semnul ?
-
@daco Foarte tare! E bine că s-a decis să fie tot profil de Autostradă. Acel nod a fost susținut și pe forumul SSC dar și pe PUM, dacă ți-au dat o poză sau ți-au zis poziția nodului să ne spui și nouă ca să ne facem o idee pe unde vine.
-
Am primit o imagine cu tot lotul aprobat, fiind varianta 3 din consultarea din august cea aprobata dar cu acel nod adaugat. Nu stiu daca am voie sa postez aceea imagine...
Dar nodul este asemănător cu cel de la Plugova si se afla aici https://maps.app.goo.gl/pJmWfHEqsdocPZpf8 si se leaga de drumul national 6 undeva in zona asta https://maps.app.goo.gl/cQkTmSGt4U4W4PyY9
-
@daco din principiu, daca CNAIR (orice institutie de stat de altfel) a transmis imaginea si alte informatii ca raspuns la o cerere din partea publicului, atunci imaginea si informatiile sunt publice si nu ai nicio restrictie sa le transmiti mai departe.
Intotdeauna cand informatiile dintr-o comunicare sunt supuse restrictiilor de publicare, lucrul acesta este mentionat explicit intr-o nota atasata comunicarii. Adica ai avea o nota in email care ti-ar spune ca nu ai voie sa difuzezi informatiile.
Daca nu ai vreo asemenea nota, este perfect in regula sa postezi imaginea pe forum.
-
Atunci postez aici cred ca este doar cateva zile valabil linkul sper sa fie ok
Multumesc pentru informare
o zi buna -
@daco multumim. Mai jos sunt imaginea extrasa din document si documentul integral.